Murvetdundar Merhaba kuzlar 21+6 doktorum bebegin esinin beskendugi yerin arkasinda az cikmis yukariya 15 20 gune cikar yukariya demisti ama bebegim sanki asada hep asada hissediyorum samki cikicakmis gibi bi tuhaf boyle hisseden basina gelen var mi bebegim erkek bu arada korkuyorum
Minel321 Murvetdundar benimde öyle kuzum doktor bebek aşagı da dedi , bende baya korkuyorum ve dünden beri bebeği baya aşağıda hissediyorum umarım yukarı cıkar
UralAybars0921 Murvetdundar ben de aynı haftadayım, aşağıda hissediyorum dedim doktora. Güldü bana, koca karı lafları bunlar , onun yeri orası istediği yerde durur, sen kaygı etme dedi 😁
Nelmali Murvetdundar benimki de baya aşağıda 22+5 olduk hatta bazen oturmak canımı yakıyor o kadar aşağı iniyor ama rahim ağzı kapalı sorun yok dedi doktorum bazı günler yukarı çıkıyor tamamen keyfine göre davranıyor 🤷🏻♀️
Murvetdundar Minel321 insallah canim ya erken digumdan cok korkuyorum sormustum riski var mi diye hayir demisti imsallah olmaz
Minel321 Murvetdundar aynısını banada dedi hatta rahim uzunluğuma falan ölçtü ama normal dedi , bebeğim erkek ondan mı aşagıda bilmiyorum
Murvetdundar UralAybars0921 evet canim ya benim karnim cok tuhaf gaz gibi hareket gibi anlatamiyorum ama hep ayni durum sen de ayni misin
UralAybars0921 Murvetdundar artık çok da gaz hissetmiyorum yani bebek hareketleri farklıymış. Arada gaz gibi oluyor ya pıt pıt, hıçkırığıdır ☺️