anneadayii42 Hamilelikte panik atak başlangıcı yaşayan oldu mu? Baş dönmesi göz kararması nefes darlığı çarpıntı daralma korku ve endişenin artması vs.
_hamisanne anneadayii42 kesinlikle söylediğin herşeyi yaşıyorum bunlara ek soğuk terleme birden vücudun titremesi vs.. Allah yardımcın olsun çok zor seni en iyi ben anlarim😞
Esolinn anneadayii42 Başlangıcı değil basbaya panik atak yaşıyorum. sürekli bir iç sıkıntısı, bitmek bilmeyen çarpıntılar… bebeğe bi şey olucak diye korkuyorum
Nilerkanc anneadayii42 Ben 8 senedir panik atak hastasıyım . Hormonlardan dolayı doktorum tetikleyebilecegini söylemişti. Allah yardımcımız olsun 🙏
anneadayii42 _hamisanne _hamisanne ilk defa böyle net belirtiler yaşadım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağolun
Esolinn anneadayii42 6 yıl aralıklarla tedavi almıştım zaten panik atak için. Hamilelikten önce ilacı bırakmıştım. Başlarda iyiydi sonra tekrar başladı maalesef. Baş etmek çok zor hep iç sıkıntısı beni kemiren bi şeyler var
TosbikAnnesi Ben de aynı durumdayım bebeğe birşey olmasın diye dualarla direnmeye çalışıyorum ilaç kullanmamak için böyle de bebeğe zarar diyorlar ama
Sadiyy35 anneadayii42 benim ilk gebeliğimde ortaya çıktı hala devam ediyor çok kötü bişey hep içimde korku var yiyip bitiriyor beni