nefizemoustafa Merhaba kizlaar 14+3 haftalikim her silindiğimde kahverengi leke oluyor sebebi nedir acaba bilen var mi
Nesli23 nefizemoustafa doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederim.kahverengi leke içerde olan bir kanama belirtisi olabilir
Nrsima nefizemoustafa bende 6 haftalık hamileyim bugün kahve lekelenmem oldu doktordan geldim biraz önce önemli bsey yok dedi ama yine korkuyorum bi doktora gorunun😔
Petyynut nefizemoustafa hemen doktorunuzla görüşün, gidin kontrol etsin ki hem içiniz rahat etsin hem doktorunuz önlem amaçlı iğne ilaç verebilir. Benim de aynı durum başıma daha önce geldi mutlaka doktora gidilmeli yoksa içimiz içimizi yiyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Lavininannesi1 nefizemoustafa Canım bende ilk aylarda o sorunu yaşadım üç gün sürdü doktoruma gittim progestan vermişti ağız yoluyla kullandım leke kesildi bolca dinlendim ayağımın altına yastık koydum şuan 29 haftalık oldum leke rengi pembe ve kırmızı olunca tehlikeli olabiliyormuş içini ferah tut sen Allah’ın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Nesli23 nefizemoustafa benim 10 haftada kanamam oldu sonra kahverengi lekeye döndü leke de bazen önemli bir şeyin işareti demişti doktor o yüzden diyorum içiniz rahat etsin bir görüşün
Sevdesi 6 haftalık kahverengi leke gelmeye başladı daha sonra kırmızıya döndü 1 gece hastaneye aldılar 7+4 deyin şuan arada lekelenmem yine oluyor progestan kullanıyorum günde iki defa inşallah atlaticaz
nefizemoustafa Sevdesi daha önce 5 haftalik falan dim yine lekelenmem olmustu doktora gittiğimde önemli bir şey yok dedi normal dedi ağrin olmadiği sürece gelmene gerek yok dedi
Yesimsonay Sevdesi bnde aynı sorunu yaşadım şuan bnde 7+5 im doktorum leke önemli değil yoğun kanama olur ise sorun olur dedi progestan dex verdi banada
nefizemoustafa Petyynut kendi doktorum suan kapali gidemiyorum allahtan yarin terminim var. Hastaneye de gitcem normal deyi geri yoluyor
Petyynut nefizemoustafa numarası varsa mesaj atın progestan hapı almanızı ister belki yarına kadar iyi gelir gidene kadar da ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın