Fatmakara97 Merverdgn çok güzel isim yaa değişik isim istiyorum her zaman için kızım olursa belli de erkek olursa onu bulamadık daha cinsiyet öğrenmedik bakalım 🥰
Enk3333 Susamtanem2 Aras ırmak ismi zaten, biz sevdiğimiz bir oyuncudan bulduk demek istemiştim, yani popüler isimler diye aramadık demek istemiştim 😂
Elifoktay 20.haftadaym nerdeyse ama hâla isim yok bizdede Hergun yeni bi isim buluyorum En başindan beri ahlas diyorum Ahlas Bulut Bulut aras Zeyd Zeyd ali Cok olmayan isimler
BurcinAksel Elifoktay Aras Güzel isim bulutu karistirma 😄 (senin tercihin tabi icinden nasil geliyorsa ❤)
Zzeyna Elifoktay bende Zeyd Ahlas koymayı istiyorum kalbim hep bunu istiyor ama eşim söylenmesi zor olmasın diyor Alparslan olsun diyor biz de çok kararsızız 😕
Ankyra Haftadayım oğlumun ismini hala belirleyemedik lütfen bana yardımcı olun 🙏 aklımızdaki isimler teoman ve göktürk deniz sizce hangi isim daha güzel? Yardımlarınız için teşekkürler anneler 🤗
BurcinAksel Elifoktay eh malesef erkek bebek olunca babalar daha cok heves edip karisiyor e biz de kiyamiyoruz tabi
Lavinyaaaa Elifoktay Bende anlamını çok beğendim ama evin için de seslenince hitap etmesi çok zor geldiği için vazgeçtim 😅 Ahlas’tan Aren’e döndük bizde 🥰
Rabia_ Mdneee123 Haftada siniz nasıl geçiyor şuan doğum belirtiniz varmi bende bugün 40. Hafta mı doldurdum da merak ettiğim için soruyorum
Pinaralper Enk3333 ben oğluma YAMAN ismini koydum bıle suan doğmasada biz oğluma yamaniko dıye seslenıyoruz🥰
Enk3333 BurcinAksel bence etkiliyor isim hayatında çok etkili diye düşünüyorum en başta çocuğun kendini biraz da olsa karakterini belirliyor bir enerjisi farklı bir aurası oluyor