Enk3333 enise2017 aynen yazdığım yazışmada yukarda da belirtmiştim bizde etrafımızda bu isimlerle insanların olmadığı ve bizim için anlamı olan isimler bulduk nacizane demiştim
Mabb_17-21 Busra228 4 yaşında bir kızım var. kızımın adı Berinsu. 33 haftalık hamileyim oğlum olacak ismi Berkay olacak inşallah 💙💙 sağlıkla gelsinler bütün melekler
Mervekoman Bende farklı isim takıntısı vardı hep😄 kızım olsa Tomris koyacaktım ama oğluşum olacak Noyan koyacağım 💙
Mutluolmaliyim Gamzeozbek-1 Mert favorim ilk çocuğumda Mert koyacaktik babannem.o neymiş öyle dert gibi dedi vazgeçirdi
cennetkokulum_ Enk3333 ben daha çok anlamını taşıması için ona göre isimler düşünüyorum baktıkça kafam çok karışıyor erkek isminde yusuf ve hamza isimlerini çok severim sonra Ahlas ismini gördüm Kuranda da geçiyor anlamı da çok güzel henüz cinsiyetimiz belli olmasa da babamızla şimdiden isim konusunda tatlı atışmalarımiz oluyo 😅
Pamugunannesi1 Selinnglc Ya maşallah 🥰 Bizde 22+4 haftalık oluyoruz 12 den sonra 😇 Çok kullanılan bilinen isimleri sevmiyorum o yüzden bu benim için güzel oldu eşim sağolsun. 🌸
Mirella Enk3333 ah demek ki aynı durumda olan tek biz değiliz😬 benimde 38. haftam doldu halen isim yok. Bizde Doruk, Aras, Kayra, Arel düşündük tabi ki her gün fikir değiştiriyoruz 😬😬😬
Enk3333 Susamtanem2 Aras ırmak ismi zaten, biz sevdiğimiz bir oyuncudan bulduk demek istemiştim, yani popüler isimler diye aramadık demek istemiştim 😂