islim-Hasanli6 mervedemirkol eşim azerbaycanlı onlarda duymustum bu ismi anlamini bilmiyorum bende net olarak
kivirciginannesi MinikMucizem23 yok canım ama bileyim hiç konduramadm bebeğe. Bi tek kemal bile olsa daha iyi yani
Dorukela Strong_mother01 ben oğlumun Allah izin verirse doruk koyucam ismini bence çok güzel bir isim ve yaramaz çocuklara konulduğunu yanlış anlamayın yinede 😅
Dorukela Strong_mother01 ben oğlumun Allah izin verirse doruk koyucam ismini bence çok güzel bir isim ve yaramaz çocuklara konulduğunu yanlış anlamayın yinede 😅
Bibebisgordumsanki minikkurabiyelerinannesi evet öyle koymak gerekiyomus o yüzden vazgeçmiştim. Bazi isimleri koyulabiyormus ama.
Lavinyaaaa Elifoktay Bende anlamını çok beğendim ama evin için de seslenince hitap etmesi çok zor geldiği için vazgeçtim 😅 Ahlas’tan Aren’e döndük bizde 🥰
Elifoktay Lavinyaaaa bizde bulut a dönüyoruz sanırsam ama degisebilir her an yine doğuma kadar bklm kac defa değişecek 🤭
co2041 Sulekrtk benim eşim de Ahmet istiyor babasının adı yanına sen ne istiyosan onu koy diyo ama ben iki isim istemiyorum😔
Sulekrtk co2041 benim esimin adi Ahmet bende iki isim istemiyorum ama mecbur koycam istemediğim tek isim koymaktan iyidir en azından sevdiğim ismi kullanirim