Umayyy Merhaba uc aylik hamileyim ve son bir aydir kabuslar goruyorum surekli tek basima yatamiyorum uykular haram oldu. Hamileyken bunu yasayan oldu mu.
Aslhn12 Umayyy 7+5 im ben yaşıyorum 🤷🏻♀️ Niye böyle bilmiyorum gebe olduğumu öğrendiğimden beri Kabuslar görüyorum kabus görmesem bile kalbim hızlı hızlı çarpmış vaziyette korkarak uyanıyorum uykumdan..
Enk3333 Umayyy o aylarda bende öyleydim neler görmedim ki çok kötüydü gerçekten hamilelik ve hormonlardan oluyormuş sanırım dua ettim hep gece yatmadan Fatiha felak nas 4. Aydan sonra kesilmişti ama
elisa123 Umayyy bende cnm hamile kaldığımdan berli saçma sapan rüyalar gôrüyorum hormonlardan kaynaklıymış insallh düzelir bazen ağlayarak uyanıorum sıkıcı bir durum allah yardımcımız olsun
_hamisanne Umayyy yok canım inanki olmaz ister istemez yani insan düşünüyor sağlıklı olucak mi doğum nasıl olcak mesela ben bunları düşünmüyorum tek derdim yanlızım ben kimsem yok napcam nasıl olcak ben bunları düşünmekten kafayı yicem
Umayyy _hamisanne Allah yardimcimiz olsun stres bu kadar etkiler mi bu dusunceler kabuslara neden olur mu bilemiyorum :(
_hamisanne Umayyy oluyor malesef Allah hepimizin yardımcısı olsun gece kaç kere kalkıp namaz kıldığımi hatırlamıyorum bile
Enk3333 Umayyy Az daha dayanman gerekiyor Canım bende sabaha kadar uyanık kalıyordum tek gözüm açık uyumak istemiyordum eşime sarılıyordum hep, sürekli felak nas felak nas geçti ama o aylarda çok oluyor sanırım
Enk3333 Umayyy _hamisanne ananem sen hamilesin herşeyi görürsün normal demişti kadıncağız da, o yüzden biraz rahatlamıştım bende. dua isteyin büyüklerinizden Canım sizde bende istemiştim hep o zamanlar
Umayyy Enk3333 İnsallah bizimkilerde gecer 🙏 acaba bir kac aya gecer mi doguma kadar gecmezse buyuk problem
Enk3333 Umayyy yok hep tam ortalarda oluyormuş şuna 37 ye girdim şükür hiçbirşey yok yoksa kafayı yer insan gerçekten başkaları görse yaşasa
Umayyy Enk3333 En azindan tek olmadigimi anladim psikolojik olarakta etkilenmistim demek ki bazi seylere acik oluyoruz hassasligimizdan Allah aklimizi almasin. 🙏 Cok tesekkur ederim 🙏