Bseda Haftama giricem ara ara sancım oluyor bir süredir ama nişanım gelmedi henüz nişan gelmeden acılma oluyor mu peki?
mlkkk Bseda olabiliyor galiba çünkü haftası erken olup açılması olanlar var nişan gelem durumu olmuyor ama açılmaları oluyor nişan doğum anında bile gelebiliyormuş
Mom726272 Bseda ben hiç nişana denk gelmedim sancım oldu açılma oldu suyum bile doğumhanede patlattı ebe
Cicilibicili Bseda oluyor evet. Benim 3-4 cm açıklığım olmuştu. Doğum yapacağım günün sabahı da nişanım geldi
Sonay-34 Bseda nişan herkeste gelmeyebiliyor illa nişan gelecek diye bişi yokmuş yani onsuz sancı açılma su gelmesi olabilir miş
Mom726272 Bseda aynen öyle canım belki doğum esnasında gelmiştir ben görmemişimdir zaten sancı 5 dk da 1 düştüğünde acile gittim 4cm açılmayla yatışım yapılmıştı bidaha da görmedim
Emsare Benim de ne nişanım geldi ne suyum iki doğumda da. Genetik sanırım ablamın da benim gibi. Doğumhanede patlatıldı sularım
Bseda Cicilibicili hadi inşallah sancı yaşıyorum ne zamandır kontrole gidicem en azından çektiğim sancılara değsinde açılmam olmus olsun😅
Snmhsn Bseda benım ne nişan ne suyum gelmedi gece sancım basladı 4 cm açılmayla gıttım doğuma yakın suyumu patlattılar