RumAr Hulyaa12-- Hulyaa12-- Kızınız çok şanslı büyüdüğünde herkes ona isminin anlamı ne diye sorucak benim adımda Rumeysa herkese farklı geliyor 🙈🙈💕
Aysbrkyr Livanur22 pardon liya ile karıştırdım ben liva Osmanlı’da bir rütbe ve bayrak sancak anlamına geliyo liya isminin bir anlamı yoktu
Sekerpare21 Myangels6 benim kızımın adı Nilay olacak 💕 Güneş çok istemiştim ama babamizla anlasamadik içinde ay geçsin istedim isimler buldum Nilayda ortak karar aldık 😚
almilaumay12 Ruj000 Öz Türkçe bir isim Devlet Kuşu demek ayriyetten bolluk ve bereketin sembolu ve Yeni dogan cocuklari ve hayvanlari koruyan tanrica anlamina da geliyor.
Gamze_2407 Henüz cinsiyeti belli bile değil ama evlenmeden önce karar vermiştik bi kızımız olursa Zeynep Ada koyacağız 🌸💕
hifaninnannesi1 İlk kızımın adı Hifa. Peygamber efendimizin kadın sahabelerinden sabreden kadın demek hikayesi youtubeda uzun bir şekilde 💖🙏🏻🌸 İkinciye hamileyim ama kararsızım ne katacagima😏😏😏
Merve-4858 Myangels6 ben ilk kızımın adini nisa’nur koydum Bu doğacak olan kızımın adini da hüma ’nur koymayı düşünüyorum ama bakalım başka isimler gelirse aklımıza fikir olur