Cigdem1515 YagmurSerkan bende 3. Kızıma hamıleyım nasıp olursa ecrın düşünüyorum sız kac haftalıksınız
AysenurAsel8046 Myangels6 rica ederim canım ne demek. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇🥰
SelenBade Sevinc-Berke 2 anlamı var badenin biri aşk kutsal sevgi diğeri içki şarap. Benim de kızımın adı Elif Bade.
Sevinc-Berke SelenBade aynen canım bende onu gördüm içki şarap diye bu kadar kulağa hoş gelen bı isme anlamını okurken cok sasirdim beklediğim bişey değildi yani 😊
GLshkrasln 1anne-2bebek bizde 28 haftalık olduk duru olacak prensesimizin adı bence sizde vazgecmeyin çok güzel ve asla eskimeyen bir isim 🌺
canomm NeslihanDuz ilk kızımın adi miray duru 7 yasina girecek . 2. Kizima doguma son 3 gün kaldi kizim hep nilay olsun dedi bende kirmadim nilay doğa olsun buda dedim. Eşimde bugün elizan olsun dedi kızım küstü bende arada kaldim
SibelAsel3365 Myangels6 Asel Sima kızımın ismi çok güzel bi isim anlamı da güzel Asel cenneten akan bal Irmak anlamına geliyo Sima yüz ifade anlama geliyor 😍😍😍