Nurlumerve Sedefhanm54 berilin anlamı nedir ? Bizde Ayşe Beril koyduk hastane çıkışı siparişinide verdik ama anlamı yok diye içimde bir acaba ? Sorusu var 😌😌😌
mizginyasarrr Daha yeniyim cinsiyet hala belli değil ama kız olursa Simay derin erkek olursa düşünmedim daha rabbim sağlıklı kucağınizina vermeyi nasip etsin inşallah 🤲
Merve7601 Myangels6 bizimde kızımız olacak allahın izniyle çok arada kaldık mina gökçe mira melis veya melisa düşünüyoruz ama bende birtürlü ısınamıyorum isimlere 🙂😊
Eylulada0109 Myangels6 benimde 3 ayım kaldı tam karar veremedik erva nisa eliz ada asya öykü arasında gidip geliyorum bakalım hayırlısı olsun
Baharcilek Gul2528 benim kızımın adı ipek çok güZel bir isim biz İpek Naz koyduk Naz çok zor doğum yaptığımdan eklendi ipek gibi de bi kızım var dizinde sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Merve7601 Aysegul_43 bizde 5 aylık olduk bende aynı hissetmiyordum ve tedirgin oldum ama herhangi bir sıkıntı yokmuş ama her ihtimale karşı yakın sağlık ocağı vs varsa orda kalp atışlarını dinleyebiliyorlar bildiğim kadarıyla en azından için rahat eder hareket etmediğinde