Sulebebek BrcnTc1506 Cnnkptnrvrd bende efla sahra düşünmüştüm hamile kalmadan sonra fikrim çok değişti. İsim analizi yaptım anlamına baktım
Yildizanne Myangels6 benimkinin adı Duru Arya olacak hayirlsiylaaa arya isminin anlamı soylu demek çok uyumluuu dusunebilirisnizz
Cananq123 Geberikhamile çift yumurtamı acaba bende ikizlere hamileyim çok merak ediyorum cinsiyetlerini daha 11 haftalığız 🥰
Geberikhamile Cananq123 evet çift yumurta. Ama cinsiyetleri ayni oldu. Çift yumurta da cinsiyetler farklı da olabiliyor. Sizinki?
Dilan9280 defnosunannesi_ defne pek nadir görüyorum burda sanırım herkes asel Mina lina vs trentte😅😅 Benimde defne olucak hayırlısıyla😌
glsven_ KızlAr Benım de ıkı Kızım var Güneş Ve Minelnas 3. Ye hamıleyım oda kız Allah nasıp ederse Bende ısım arayışındayım😍
Dlkglkm Bende kızıma isim olarak ipek Merve koymayı istiyorum inşallah👍Erkek olsaydı ismini Burak dusunuyorduk 😀
Seldayorulmaz Bende 23. Haftamdayım ve aklımda bi kaç isim var önceliğim sanırım Doğa❤️Ama Arya ve duru da hala aklımda 😂 kafam çok karışık gerçekten zor işmiş.