Merveakcaaa Asel cenneteki bal ırmağı demek. Merah da eşimle isimlerimiizn birleşimi. Sevgiliyken bulmuştuk 🙈🤭 Merve Ahmet ’in ‘Mer’ ve ‘ah’. Güzel binuyum oldu bakalım hayırlısıyla gelsin meleğimizz🤰🧚👣🥰
Deryanur-devran Myangels6 bizim cinsiyetimiz daha belli değil ama kız olursa babası Deren düşünüyor 🥰
Selocan59 Myangels6 sidelya , almira, esila, ikrasu, sare ve alvina ben sidelya ve alvina arasında çok kaldım şimdi kararımız alvina olacak inşaALLAH
Aysegul_43 Myangels6 ya arkdslr bn bisy sorcam bnm bebegimde kiz aama bn hic karnimda hisstmiorum neden olabilirki 4 bucuk aylik hamileyim hic hissetmedim suana kadar kalp atislari atior kontrole gittmde dinliorum ama haraket yok hic
Selocan59 Aysegul_43 cnm ilk gebelikte anne bilmediği için hem geç hissediyor hemde rahim kalın olduğu için hissetmiyorsun ama emin ol oynuyor yani hareket ediyor bende 4 buçuk aylığım bende hissetmiyordum çok merak ediyordum bir gün yemek yedikten sonra çikolata yedim ve uzandım ve elimi karnıma koymuş tv izliyorduk o sıra elimin altında bi kıpırt oldu aynı damar atar gibi çok tatlı güzel bi his ilk defa o zamn hissettim ve dün yine aynı şekilde yemek yedikten sonra çikolata yedim rahat bi oturma pozisyonu almıştım yene karnımda çok hafif ama kıpırtı oldu hani damar atması gibi kalp çarpması gibi çok hafif derin bi kulak vermen gerekiyor
Merve7601 Aysegul_43 bizde 5 aylık olduk bende aynı hissetmiyordum ve tedirgin oldum ama herhangi bir sıkıntı yokmuş ama her ihtimale karşı yakın sağlık ocağı vs varsa orda kalp atışlarını dinleyebiliyorlar bildiğim kadarıyla en azından için rahat eder hareket etmediğinde
Selocan59 Busra1606 adalya da nargile tütünün ismi birbirine çok benziyor adelya adalya arada sadece e a harfi değişiyor
Hdveci Brcadn benimde ilk kızımın adı deren ikinci geliyor ona uygun isimler arıyordum yardımcı oldun bunlardan değerlendircem bende teşekkür ederim 🙃
Vicdan Bizim son 4 düncü ayımızın sonuna doru yaklaşıyorus ve ismini Nisa Nur koyucas inşallah büyük kızımın ismine yakın Nilda 😇😘🧿
Masalannesii Leyla-_-01 yaaa ne güzel 🥺🥺 bence koymalisiniz çok güzel bir isim Almira nın anlamı cennete düşen son yağmur damlası demek🥰
Ozlem1995 Serap_ahmet Kuran’da geçiyor olması önemli değil firavun da kuran da geciyor. Kur’an da geçiyor diye bir çok anlamsız kız ismi konuluyor Aleyna gibi ..
Ebru-Ebru Ozlem1995 keşke herkes bunu bilse. Dün kayınvalidem başladı ğeygamberimizin torunlarından birisinin adı olsun. Dini isim olsun. Ben bu bebeği yedi sene beklemişim. Bir müsade et bana. Anlamı güzel olsunmuş. Hangi anne evladına kötü anlamlı isim koyar ki? Bu saplantılı düşünceleri insanı mahvediyor.