Leyla-_-01 Masalannesii bnimde cinsiyet öğrenmeden önce rüyamda bir kız çoçuk gördüm ismi Almira ydı eşime anlattım ilk kez duymuştum bu ismi ve 2 gün önce kızımız olacakmış bnde düşünüyorum Almira mı koysak dıye
Masalannesii Leyla-_-01 yaaa ne güzel 🥺🥺 bence koymalisiniz çok güzel bir isim Almira nın anlamı cennete düşen son yağmur damlası demek🥰
Myangels6 Aysenuraselkurek Merhabalar canım hayirlı geceler sana da. İlk başta ısınamamıştım ama asel koyucam inşallah bende çok teşekkür ederim yorumun için 🌸
AysenurAsel8046 Myangels6 rica ederim canım ne demek. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇🥰
ebru23 Myangels6 bende yeni ogrendim isimde ipek var aklimda suan kisa naif tozpembe isim gibi ipek nehir oyku buğlem duru defne ela
Nurtencaner Svvlkylu yeni doğan yeğenimin adını da Laren Ada koyduk Laren diyoruz. Çok benimsedik. Çok hoş bir isim
Fatmaadnz Myangels6 ben de Belgin nazlı koyacam Allah nasip ederse 🙏🏻💜 Eva Enzel Rahel Ecved Solin sizde bu isimlere bakabilirsiniz 🙏🏻
Canipek7 Didi6 ben internetten araştırmıştım hoşuma gitmişti neyse ilk günden bu yana sürekli ismiyle seslendim nasip buymuş sağol canım yinede
Sumeyra58 Aslic benimde ilk kızımın adı humeyra ikinci kızıma hamileyim buyuk ihtimal Aybüke olacak 😊
Ervam2015 Myangels6 biz daha ogrenemedik cinsiyetini ama kız olursa derin,liva,Kayra bu isimler var aklımızda
cidolila pnrysfdnz derin lila bana çok uyumlu geldi ama tek isim koyacagımız için lila da karar kıldık