Ozzzz_b Zelisatlas bende 33 haftalık hamileyim, kızımın adını asya koyacağız ama bazen diyorum acaba çok mu eski bir isim. Siz iyi ki koymuş diyormusunuz ?
Sumeyra58 Aslic benimde ilk kızımın adı humeyra ikinci kızıma hamileyim buyuk ihtimal Aybüke olacak 😊
BelisMelis41 Myangels6 gecen “liya ” ismini görmüştüm güzel isim oda gorunce yaZınızı öneride bulunmak istedim bir bakın isterseniz :)
BelisMelis41 BelisMelis41 bizim ilk bebişimiz insallah benimde aklımda “belis” var :) anlamı ise aşkın ilk meyvesi 2. Anlamı da fevkalade cok güzel demekmiş :) beliz olanın anlamı biraz garip geldi düşünmek istemedim pek ama belis ismi hoşuma gitti :)
nur_bekir Myangels6 Allah nasip ederse benim de kızım olucak elfida koyucaz Ama en çok Almina güneş dolunay isimleri arasında kalmıştım belki fikir olur :)
Duygumommmy Myangels6 26+3 olduk kız da erkek isimizde daha hamile olmadan belliydi 🙈🥳 AMİNE ADEN 🤲🏻♥️🧿🌸
aaysenur42 Myangels6 bebeğimiz kız olsaydı elisa meva koycaktik anlamları çok hoşuma gidiyor ikisinin elisa ismi cenetteki meleğin adı meva da cennetteki 8 kapıdan birinin ismi 😍🤗 ilerde kızım olursa ismi hazır simdiden😂❤️
Myangels6 Emine_clk01 Benim eşim de ilk Hazel istedi ama araştırdım anlamı pek yok ve ben kuranda geçmesine önem veriyorum o yüzden koymadık