Evinyorgun Benim eşim MİRA ismini istiyor ama ben manası güzel olan bir isim olsun istiyorum. Mira isminim yanina yakışan bildiğiniz güzel bir isim var mı? Ikili isim olsun istiyorum.
Miiihriban delibombom Bade ismini bende çok istedim karar vermiştim hatta canım ama iyice bir araştor uygun bir isim değil
Didem11- defnes_mom Palmiye aa bende cinsiyeti ilk ogrendigim andan itibaren Melodi olsun dedim. Melodi ismine aldığınız yorumlar nasıl çok merak ettim🥰
Toprakmelissa Bizimde ❤️ Karya Ada ❤️olcak inşallah karya Bodrum prensesinin adıymış eşim bodrumda büyüdüğü için istedi bende ada istedim 😍😂
Emine_clk01 Myangels6 benim eşimde asel diyor ben de şakasına kayinvalidemle annemin isimlerinin ilk iki harfini koyalım diyorum haticeyle zeliha isimleri hazel oluyor. Benim de rüyamda gördüğüm isim beril asel ve berili kağıda yazıp bebeğe dokundurtcaz hangisine dokunursa 😊
Myangels6 Emine_clk01 Benim eşim de ilk Hazel istedi ama araştırdım anlamı pek yok ve ben kuranda geçmesine önem veriyorum o yüzden koymadık
Livanur22 surelitta52 benim eşim çok istiyor bekarlığımızdan beri kızımız olursa onu koymak istiyordu ☺️