AnnelikHayali pppnar456 Rabbim tamamına erdirsin. Güzel haberlerinizi alınca bizler de çok mutlu oluyoruz. 🌺🥰
pppnar456 2prensesannesi1 evet çıktı kan testi hemen vermeyeceğim çünkü adetime 2 gün var daha geçmesini bekleyeceğim
Babykuzucuk pppnar456 canım gebelik testi yapmısmıydın evde peki hastaneye gitmeden. Ondada cıkmısmıydı pozitif
Ebru2432 Sultanii ovulasyon testi ile gerçekten anlaşılıyor mu gebelik ya bende var hemen aksam yaparım öyleyse
Funda___46 Ben dün adet olmam lazımdı bugun 1 damle leke geldi hala adet olmadim test yapmalimiyim yoksa adet olmayi mi beklemeliym
Ebru2432 pppnar456 adetime 2 3 gun var heveslenmek istemiyorum da gerçekten cikarmi yapsam yani ama o yumurtlama gününü göster miyirmu sen ne zaman yapmıştım tekrar söylermisin
Aysenurctn32 pppnar456 Ben adet bitiminden 3 gün sonra yapmıştım ama damlatır damlatmaz çift çizgi çıktı. Daha önce de yapsam belli olacakmış siye düşündüm. Bence silik de olsa çıkar ama dayanamasanızda son 1 gün kala falan yapın az kalmış zaten.
Suly pppnar456 ben günde iki üç kere rahmimde adet sancısı gibi sanci gelip gidiyordu yerlesme herhalde dedim 10 gun sonra daha adetime 5 gün varken yaptim silik çıktı sonra adetim 10 gun gecikince tekrarladim damlatir damlatmaz t cizgi kopkoyu cizgi