midekoruyucu Hanımlar merhabalar, bacağımda oluşan bu kırmızı fay hattı şeklindeki çatlaklar acaba doğumdan sonra zayıflayınca filan gider mi yoksa artık o benim bir parçam mı ? Ona göre kendilerine isim filan vermeyi düşünüyorum 😂
mlkkk midekoruyucu rengi beyaza dönüyor gerçi yine vücutlada alakalı beyazlaşmak ama gitmiyor malesef 🤦🏼♀️
benaslindayohum midekoruyucu isim onerilerini paylaş lutfen bacaklarim ve baldirlarimda vardi zaten hizli kilo alip verdigim icin beyazlar ama simdi de gobegimde 12 tane var kirmizi olarak 😂😂
mlkkk midekoruyucu rezillik gerçekten ben kilo almadan diz altı baldırlarım ve belim çatladı kilo aldıkça göbek bacak Allah ne verdiyse bide çatlak kremi kullanıyorum o kadar para verdik bi halta yaramadı diye diye 😂
gamzelianne1 midekoruyucu ayni benimki de ve daha 3 aylik hamileyim🙄🙄🙄 bacaklarim catladi insallah duzelir kantaron surmeye basladim vucuduma komple
midekoruyucu zehranurr 😂😂😂😂 sen daha bulamadın mı ikizlere isim 🤗 yoksa sen de sendeki çatlaklara mı koycan 😂
midekoruyucu mlkkk ya sorma ben daha gebeliği yeni öğrendim baktım bacağımda bişeyler oluyor yok artık çatlak değildir dedim ama gittkçe uzadı çatlakmış meğer 🤷🏻♀️ Çatlayacağı varsa ne yaparsak yapalım işe yaramıyor demek ki
zehranurr midekoruyucu çatlaklara kız. Göbeğim şimdiden haritaya döndü.😫😫😂😂 Gerçi ikizlerede isim bulamadık🙄
Mihree3 benaslindayohum göbeğinde kaçıncı haftada oluştu acaba benimde bacak ve baldirlarimda var doğuma iki ay kaldı karnimdada olucak diye endişeleniyorum 😄
Deletedmom23234 midekoruyucu İsim iyi fikirmiş😅 Trendyol da lierac diye bı ürün var çatlak görünümünü baya azaltıyor tabi rengi pembe veya kırmiziyken sürülmesi gerekiyor ☺️ ben kullaniyorum çok memnunum belki fikir olur size de🤗
midekoruyucu Deletedmom23234 şuan pembe kırmızı arası bi tondalar denemek lazım 😁 teşekkür ederiimm 🤗
Mom5444 midekoruyucu benimde kalça kısmında var 🥺 pazara kadar değil mezara kadarmışlar 🥺🤣🤣 inşallah beyazlarlar benimkiler pembe renkte şu an 🥺