busrasozal Sorum şuki hamileliğimin ortalarında popo deliğimin orda et parçası (baloncuk) oluştu küçük şekilde şimdi ise iyice büyüdü ama içinde bişey yok et parçası şeklinde kaldı aynı sorunu yaşayan varmı
Deletedmom23234 busrasozal Hemoroid oluşmuş maalesef 🤷🏻♀️ doktora gidin krem veriyorlar. Bu arada acıyor mu
Tugce0133 Dilekcnkn Oda hemorid canım patlıyor o kanıyor ondan sonra tekrar aynı şekil çıkıyor 🙄 ben çok çektim oğlum da inşallah bunda olmam 😅
Dilekcnkn Tugce0133 Ben de ilk defa iki kez geldi korktum valla birde 18 haftalığım göğsümden sıvı gelince iyice korktum dedim birşey mi oldu acaba haftaya randevum var ama
Deletedmom23234 busrasozal O zaman şanslısınız çünkü ağrısı berbat birşey 🤦🏻♀️ Çabucak doktora gidin de ağrı sızı olmadan iyileşir hemen 😘
Tugce0133 busrasozal ben doğum yapmadan iki hafta önce felan geçmişti çok şükür normal doğumda sıkıntı oluyormuş hemorid diye duymuştum
Tugce0133 Dilekcnkn Bende ilk başta korktum doktoru arayıp sordum oda bana hemorid paylaşmıştır onun kanamasıdır korkma diyince rahatlamıştım