Fatmacbc Prenses21 elle bakıyorlar kişiye göre değişir acı hissetme bazıları ağladım fln diyor bazıları hiç hissetmedim ben hiç hissetmedim tam tersi sancı anında yapıyorlar bide acikliga sancimi azalttı benim sakın ol yani acı yok
Fatmacbc havis00 ya çok iyi bisey ama duan 2 aylık daha hamileyim insallah bundada oyle olur çünkü alttan baktıkları için sancimi kesiyor ebeler bundan yararlanarak elleriyle açılmama destek verdiler
Semashbl Prenses21 ben 36+3 oldum bugün önceki akşam sancım çıktı ebe açıklığa baktı tabi insan bir rahatsız oluyor ama öyle bir ağrı hissetmedim ben böyle bir şey olmasa doktorum doğuma 8-10 gün kala bakacağım diyor
Fatmacbc yesilkahve ben 39 haftada kanama ile gittim ilk orda baktılar ama hastanede yer yok alamayız diyerek gönderdiler 1 cm açıklık ile ve askeri hastaneye gittik hemen yatış yaptılar 4 gün boyunca yattım nst ye bağlantılar her 10 dk bi baktılar
Tugcekkkkk yesilkahve genelde son aylardaymış. Ama benim sancım 31 de başladığı için erken muayene edildim biraz da hamilelik sürecinizin gidişine bağlı
Saniss Prenses21 37+5te yapıldı. Ebe ilk elinde kıskaç gibi bişeyle baktı sonra iki sefer elle yaptı kasığıma eliyle yaptığında baya baskısını hissettim sıkmamaya çalıştım kendimi ama istemsiz sıkılıyor