merviskoooo Biz bugün 34+5 günlük olduk, sürekli bi yatma isteği boşvermişlik var üzerimde, ağırlaşma dedikleri bu galiba, hastane çantası hala hazır değil eksikler var üşeniyorum siz ne durumdasınız
Dareyn merviskoooo Haziran annesi olacakken Mayıs annesi olacağımı öğrendim 😂💐 Kııızçem çabuk hazırla o haftalar dan sonra bebekler de bir şeyler oluyor erken gelebiliyorlar sıkılıyorlar herhalde 😂Benim ki öyle hadi hazırla da doğum anında anaaa çantam hazır değildi deme onu düşünme 😅
Alparslaninannesiiiiii merviskoooo ana oğul Herşeyimiz hazır çok şükür sadece bebek bakım çantamızın gelmesini bekliyoruz bizde tam 37+1 olduk bugün 🤰🏻❣️ bu arada bizde de sürekli bi iş yapma isteği olup hiçbişey yapmayıp yatma hali var Allah sonumuzu hayır etsin 😂
Arifcaninannesi merviskoooo 33 haftalik olduk 23 haziranda ikimci oglumu kucagima alacagim inslah hastane cantamiz hazir memlekete gidecegim orda dogumum olacak sezaryenle insalh
MirzaHazal56 merviskoooo bizde 34+3 olduk daha hiç bişey hazirlamadim . Bende iyicene ağırlaştım hiç bişey yapmak istemiyorum . Sürekli uyumak istiyorum . Allah yardımcımız olsun valla ayımıza girince zorlanıyoruz artık..
SemaIrem merviskoooo bizde 36+1 deyiz şuan agirlastim fakat ev işi yapma istegimde fazlasıyla arttı sanırım en korktuğum şey ev kotuyken doğumumun başlaması 😂 enerjik hissediyorum kendimi ilk 3 ay daha miskindim 😂 hastane çantasında da bi kaç eksik kaldı sadece onları da bu hafta tamamlamayı planliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Aysn0232 merviskoooo Aynen beni anlatmissin kız😅zerre bişey yapasim yok uykum geliyor habire bebek eşyaları da tam hazır değil 😅34 +3 olduk 🥰
Yagmuryd Hastane çantası hazır ama ben değilim 😁 doğum korkusu başladı nasıl olcak bilmiyorum rüyalarıma giriyor 35 hafta bitiyo nerdeyse
idiloska merviskoooo bi sürü eksik var, dolap şifonyer araba baktık bugün, anne yanı beşiği yarın alacağız inşallah. Ev küçük aylardır kapanmadan taşınamadık keyfim yok hiç. Hiç bişey yetişmeyecek bence.
gullcannn merviskoooo Bizde tam 34+5 haftalığız. Ama oğlum 2 hafta önden gidiyor herzamanki gibi.Bugün kontrolüm vardı 36+5 haftalik gözüküyor kilo ve boyu. İlk defa nst ye girdim. Doğum pozisyonlu olduğu için aşağıya inanılmaz baskı var. Herşeyi yıkandı ütulendi ama bende daha çantayı yapmadım. Bu hafta yapacağım inşallah
Atesbeyinannesi merviskoooo biz de 34+6dayız yarın doktor kontrolümüz var bakalım oğlum ne durumda 😍😍 ama bir şey soracağım oğlum 2 3 gündür karnımı ittirip ittirip duruyor sanki bir yere yaslanıyor oradan itiyor karnımı bu kasılma mı? Bir de bildiğiniz iyice aşağıda bebeğim kasıklarımdan aşağıda hissediyorum resmen sizde de oluyor mu?
merviskoooo Atesbeyinannesi bende öyle bi his olmuyor bilmiyorum bebek de baya mideme yakın genelde sağ yanımı tekmeliyor gibi ayağı galiba yarın doktorunuza bi sorun ne der ben de merak ettim doğum pozisyonu aldığı içindir belki
Nuray11 merviskoooo 33+4 haftalığım bende ağırlaştğımı hissediyorum ama olabildiğince hareket halinde olmaya çalışıyorum biraz daha iyi oluyorum o zaman hastane çantam benimde hazır değil hala o konuda aynıyız😂
Aylinizm 35+1 deyiz çantam hazır kıyafetleri yıkandı ütülendi her şeyi hazır sadece çantaya birkaç bir şey daha koyucam bir tek temizlik kaldı onada annemi bekliyorum haftaya yapıcaz inşallah sonrasında da devamlı süpür sil yaparım hep temiz kalır umarım 😂