Bzkrttt Babyiveannesi daha erken ama bana kız gibi geldi canım rabbim sağlıkla gönlündekini nasip etsin inşallah.🌸
Bzkrttt Kaderglll Kıza benzettim canım🌸benim ultrason fotoğrafım da böyle bi de hemşireyim bir sürü ultrason gördüm az çok tahmin yapıyorum tabi ki doktor ne derse yanılma payi herkeste var tabi ki ama yine de rabbim gönlündekinin hayırlısını versin.💕
Kaderglll Bzkrttt amin cümlemizin inşallah ya bende cinsiyette çok korkuyorum hani doğurana kadar erkek diyorlar kız kız diyolar erkek bende ona göre heves edip bi şeyler alıyorum hazırlık yapmak istiyorum ama işte bi erkek bi kız diyolar
Kiziltan https://resimyukle.io/r/D1Gcy3DlDR bize de bakar mısınızzz? Daha küçük ama insan merak ediyor 😅
Bzkrttt Berfino kıza benzettim canım🌸 bacak arası boş gibi rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah.
Kiziltan Bzkrttt amin inşallah sağlıklı olsunda erkek kız farketmez, ilk gebeliğim msrak ediyorum ama çok 😅🥰
2inciannelik Bzkrttt merhaba bu şekilde duran bebekte bacak arası dolu veya boş olduğu anlaşılıyor mu merak ettim . Hani bacak bölgesi bacak arası görüntüsü yok ya anlaşılıyor mu
Bzkrttt huma2018 erkeğe benzettim canım pipi gibi duruyor 🌸 rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah.