mlkkk Minikmucizemm24 630la öğrenip gittim doktorum 3bin üstü olunca görürüz dedi bi hafta sonra gittim 4+4 3binlerdedir
Papl Minikmucizemm24 111 le öğrendim keseyi 11 binlerde gördük canım 😊 8 haftalıkkende kalp atışını duyduk şükürler olsun bugünümüze şuan 23 haftalığız 😘
Minikmucizemm24 mlkkk bana neden şu kadar olursa görürüz diye adam akıllı bir açıklama yapmıyorlar acaba 😰 gittiğim doktorun biri doçent biri prof. 1900,lerde idi görmemiz lazım deyip durdular beni eşimi korkuttular
Minikmucizemm24 Papl masallah darısı tüm bekleyenlere bende cuma günü gidicem inşallh 5+3 felan olcak cuma günü
mlkkk Minikmucizemm24 hayır sizde erken gitmişsiniz karından ultrasonla 3000üstü gözükür vajinalar 1500sanırım bilmiyorum onu ama ben 630la öğrendikten bir gün sonra gittim doktorum hiç muayene için bakmadı bile direk açıkladı şuanki değerinle göremeyiz hergün iki kat artması gerekir diye tek tek iki gün de bir artış değerlerini yazdı şu zaman gelirsen görürüz dedi gerçekten de öyle oldu ben bi kere öğrenirken kan verdim başka verme gereği bile duymadım burda diyorlar iki günde bir kan ver artışına baktır filan diye ama hesaplayınca zaten gözükmezse doktor tekrar beta ister
fg123 mlkkk iki güne bir kan verme sebebi herhangi bir problem varsa erken saptamaktır. Allah muhafaza dış gebelik söz konusu olunca zaman çok kıymetli.
Nilerkanc Minikmucizemm24 Ben 6+0 da gördüm 😊 beta bilmiyorum bir kere baktırdım oda adetten 1 gün önceydi 570 çıkmıştı
Minikmucizemm24 Nilerkanc sürekli bakılmıyor galiba ☺️ 6haftadan önce görmek için gittiniz mi yoksa direkt 6. Haftada mi gittinz
Nilerkanc Minikmucizemm24 İlk öğrendiğimde gittim çok küçük dedi baktı ama sadece rahim kalınlaşması gördü sonra bida 6+0 da gittim sadece kese gördü bebek yoktu daha malesef pazartesi gideceğim 7+6 da inşallah görürüz 😊
idiloska 10 bin küsürdü benim, 5 haftalık filandı 7′de gittim çift kese, tek bebek ve tek kalp sesi, diğer kese zamanla kayboldu.?