Nilerkanc 7+1 gebeyim. Biraz aç kaldim mi fenalasiyorum. Uzaniyorum hemen tansiyonunu bakıyorum ama normal çıkıyor. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu 😔
Mavi34 Nilerkanc şekerden olabilir sağlık ocağın da açlık şekeri baktır canim çok sık sık az az yemeye çalış
Mom726272 Nilerkanc halsizlik baş ağrısı mide bulantısı oluyo bende de uzun süre aç kalmayın dikkat edin ben 3 saat dolmadan acıkıyorum ya
mucizem09_ Nilerkanc 23+6, bende yeni yeni basladi uzun sure ac kalimca midem bulaniyor elim aysgim titriyor bikac birsey yiyince aninda duzeliyor 😊😊😊
Dilekcnkn Nilerkanc Kan şekerin düşüyordur canım benimde öyle elim ayağım titrer tansiyonum falan düşer aç kalmamaya özen göster ara öğünlerini bol tut
Nilerkanc Mom726272 Bende öyle mide bulantısı geliyor canım cekiliyor resmen kendimi bı yere atıyorum hemen 😒
Mom726272 Nilerkanc anında yemek yeme imkanın yoksa çantada mutlaka atıştırmalık yiyecek bulundur canım yemeğe kadar idare eder bak aklıma çizi reklamı geldi yazarken. 🤭😅😅😅
Mayamav Haftanin ortasinda bulantim cok fazla olmustu, ilk once yemedim hic birsey ,fakat mide bos kalinca midem bosluktan asit uretti yanmalar basladi, geceleri iki buklum saat basi uyaniyordum..en iyi yontem cubuk kraker ,biraz nohut, belki elma , yiyebildigin kadar , zaman icinde yiyebildiklerin degisiyor sonra domatesi kesfettim, ama onemli olan mideyi bos birakmamak, yapabildiginiz kadar , kendinizi zorlamayin..doktoruma ben yiyemiyorum dedigim de kraker ye , istemiyorsan yeme dedi. Esinin de bir donem sadece elma yedigini soyledi..bir arada naneli ayran ferahlatmisti..sonra portakal suyu bir ara idare etti, simdi mesela onu hic icemiyorum, yogurt yemege calisiyorum( fakat cig sutten yapilan ev yogurdunu tuketmeyin , o yasak) bence kendi yonteminizi kendiniz bir sure sonra bulacaksiniz ..su anda bir ogunum kasarli domatesli tost..en cok onu tiksinmeden yiyebiliyorum. Onun disinda tebcere yemegini ,o salcali soganli yemekleri aklima bile getiremiyorum..
Belacivciv Benimde öyle oluyor hamilelikten çok çabuk karnım acıkıyor yemediysem mide bulantısı ve ağrısı yapıyor, doktor sık ve az yiyin daha rahat olur dedi deniyorum ama sabahları çok zor oluyor maalesef. Kendinizi aç bırakmamaya çalışın az da olsa yiyin
kucuktosbik27 Nilerkanc şuan 2 saatte bir birşeyler yemen lazım canım tansiyon kan şekeri herşey oynak halde suyuda ihmal etmemen lazım. Bütün fizyolojini değiştiren bir bebiş var vücudunda ona göre hareket etmen lazım artık☺️
Zeyzey91 Nilerkanc Ben de bugün 7+1 haftalık gebeyim.Bende de açlık bir anda geliyor ve bir anda başım dönmeye midem bulanmaya başlıyor gözüm kararıyor.Ama yemeği yiyince kendime geliyorum:))
Babyyyymother Nilerkanc büyük ihtimal şekerin düşüyordur bana da oluyordu az az sürekli birseyler yiyorum ancak bu şekilde dengeledim
Reyhandmrl Nilerkanc kan şekerim düşüyordur canım bende çok kötü oluyorum bi anda terlemeye başlıyorum fenalık geliyor resmen . Uzanacak yer arıyorum öyle olunca . O yüzden yanımda sürekli birşeyler taşırım .