umranozby Merhaba hanımlar internette güvenip birazda uygun bebek kıyafeti alanlar destek olabilir mi hangilerinden alış veriş yaptınız desteğinizi bekliyorum 💙
Burcu35 umranozby en ucuz bebek marketten bakabilirsiniz ürünleri güzel ve kampanya zamanı iyi indirim oluyor
snagkts umranozby instagramda koza_bebek diye bi sayfa hatta bugun benim ogluma aldiklarim geldi hem cok uygun hemde cok kaliteli 😊
mgmg1 Canım ben internet konusunda senelerdir çok araştırmacıyımdır herkes herşeyi bana sorar neyi nerden alması gerektiğini🙈 evelsi akşam n11den bi 10lu bide 5li hastane çıkışı sipariş ettim mesela bugün geldi, kalitesi de mükemmel tipi de. 10lu 55₺’ye 5lisi 28e mi ne geldi extra bi indirim vardı o geceye özel. dışarda mağazalarda 150den aşşağı 10lu takım yok mesela. N11e bak muhakkak, e-bebek’in fiyatları uygun şehrinde mağazası yoksa internetten bak. Giyim konusunda tam bilmiyorum gerçi kalitesini ama fiyatları uygun biliyorum. bide yıllardır trendyoldan alışveriş yapan biri olarak inanılmaz ucuz bebek ürünleri var 1 2 sezon öncenin ürünlerni satıyor mothercare carters gibi markaların da(bunlar pahalı mağzalar dısarda ama trendyolda bi tık uygun sadece yani eski sezonları da pahalı gelebilir) ama birçok bebek sayfası var ben çoook şey aldım hala alıyorum💕
0114 umranozby bebecimodan aldim canim hemde 25 tl istu kargo bedava oliyor fiyatlarida ucuk degil bikac takim aldim kaliteleride guzeldi
Twinsmom66 umranozby ben h&m nin sitesinden aldım çoğu şeyi ertuş gün kargoya veriliyordu genelde hemen elime ulasiyo