AlmilAlp Mrlorki Arkadaşimin tavsiyesi ile Emre Gurckaya ya gittim gebeliğin onunla devam ediyorum. Ben ilkinde cok zor bir ikiz gebelik geçirmiş olduğumdan şimdiki gebeliğimde beni rahatlaması tecrübeli ve bilgili olması korkutmamasi önemliydi. Çok memnunum.
Svg00 Mrlorki Filiz Saylan . Özel ege hastanesinin karşısında muayanesi var . Deneyim tecrübe hastaya olan yaklaşımı ile her yönden mükemmel bir doktor. Zor bi hamilelik geçirdim ve süreci o kadar güzel yönetti ki gerek meslek bilgisi gerek insani yaklaşımı ile
Seyma91 Mrlorki Tekden Aysun Karabulut İlk kez dış gebelik geçirdiğimde tanışmıştım kendisiyle. Kimsenin koyamadığı teşhisi tek bir muayene ile anlamıştı. O günden beri kendisiyle devam ediyorum bilgisine güvendiğim bir doktor
Mrlorki Seyma91 teşekkür ederim… bende şu anda cerrahi de bı Dr gidiyordum… enfeksiyon problemim var…acilde tahlil yapılıyor gönderiyoruz…geri dönmüyor…bu sebeple bırakacağım…
AlmilAlp Seyma91 Hastaneden memnun musunuz? Doktorumun oraya geçeceğini öğrendim. Doktorumu bırakmak istemiyorum ama hastaneyi pek bilmiyorum.
A1a1 Benim iki kez düşüğüm oldu fethiyede yaşıyorum , tüm umudumu kesmişken araştırdım ve yunus beyle kesişti yollarımız. Şükürler olsun derdime derman oldu şuan 39+2 günlük gebeyim cok kiymetli bir doktor bizim icin ilgisi bilgisi üslubu…
AlmilAlp Merymerii Hastaneden memnun musunuz? Doktorumun oraya geçeceğini öğrendim. Doktorumu bırakmak istemiyorum ama hastaneyi bilmiyorum.
Seyma91 AlmilAlp evet çok temiz bir hastane. Çalışanları da sıcakkanlı. Doğum katındaki ebe ve hemşireler çok tatlı daha önce tanışma fırsatım olmuştu bir kaç tanesiyle