selinn_ Tiko doktorum bana squat, hurma ve bol bol yürüyüş önerdi. Bir de Meryem Ana otu var eğer normal doguma uygun görürse doktorum onuda almayı düşünüyorum:)
Mondly Tiko akşamları 20 dakika yürüdüm 37 haftadan sonra da squat yaptım gün içinde de diğer oğlumun peşindeydim hep hurma yedim 3 saatte doğurdum
Aysegultkk Tiko son 1 haftadır hayatım boyunca yemediğim kadar hurma yedim yürüyüş yaptım squat yaptım ada çayını 2 gündür içiyorum şuanlık tık yok inşallah kolay olur doğumlarımız🙏🏻Sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
Duygucnr Son 2 hafta ben bol hurma yedim gunde 3-5 tane bol su ictim yuruyus yaptim her gun 5-6 bin adim 1 saat civari yavas yavas tutunarak squat yaptim plstes topunda egzersiz yaptim 2 dikişle normal dogum oldu cok sukur
Minik1portakal Duygucnr yarın Doğum için yatışım yapılacak, hurma hiç yemedim hep aklımdaydı ama korktum vaktinden önce bişey olursa Doğum başlarsa diye, acaba geç mi kaldım, bugün yarın bol bol yesem etkisi olur mu acaba 🤔
Tiko Duygucnr Ben şu içemiyorum midem bulanıyor inşallah bende sizin gibi normal doğumla kucağıma alırım evladımı
Tiko Minik1portakal Dua et bol bol Allah sağlıkla kucağına al inşallah nur yüzlü iyi huylu evladın olsun 😍♥️
Mondly buiyimi benim köpeğim var akşamları ben çıkardım hep tüm hamilelik boyunca gündüz de oğlumla oynuyordum ama çoğu zaman oturuyordum açıkçası
Duygucnr Tiko Su icmezsen idrar yolu enfeksiyonu yasarsin normal dogum yapamazsin onu gectim bebege xararli enfeksiyon keseyi deliyor
Minik1portakal Tiko ne güzel dua öyle ❤️😍 amin inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel huylu evlat nasip etsin 🤲🏼🤲🏼😍
Minik1portakal Tiko hem nasıl 🙈 biraz da korku var tabi neler olacağını bilmediğim için endişeliyim 😬 bide bebeğim minik 2100 grdı en son acaba küveze girecek mi düşüncesi falan derken geçti günler, yarını inşallah sağ Salim bi atlatsak 🤲🏼☺️