gulapikk sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤
Hastaneye kendiniz için yiyecek götürün, hastane yemekleri besin değeri olarak bence yeterli değil.
Ben gaz çıkartmaya çok odaklı olduğum için komposto düşündüm hep onu hazırladık götürdüm hiç süt olayını düşünmedim hani beslenmem lazım falan diye 😄
Komposto getirin yanınızda, dereotu süt yapar dedi doktorum bana dereotu alın bence yoğurtla yeyin bol bol. Tabi bunlar yürüyüşten ve hemşireler artık yiyebilirsin dedikten sonra.
Kendinizi hiç ameliyatlı gibi hasta gibi düşünmeyin. Hep kendinizi motive edin. Okuduklarınız kulak asmayın ağrı sızı vs. Her şey çok güzel çok pozitif olacak deyin.
Ben 12.30 da ameliyat oldum akşam 7 de yürüyüş için geldiler. Yürüdüm sonra yatakta bağdaş kurmuşum emzirirken hemşire geldi sen ne yapıyorsun dedi. Unutmuşum ameliyatlı olduğumu o derece. Inşallah sizin de ağrısız sizisiz geçer. Odada imkan varsa duş almak için mutlaka alın ertesi gün. O da çok iyi geliyor kendinizi iyi hissedersiniz.
Hareket etmeye çalışın yavaş da olsa hep hareketli olun. Eşimle beraber kaldık hastanede 2 gece. Çok moralli çok güzeldi her şey.
Özetle, sadece ve sadece yüksek moral motivasyon gerekli.
Umarım hastane ekibi de çok iyi denk gelir.
Her şey gönlünüzce olsun ❤