Gmzkyhn04 Melikesvm kendi isteğinizlemi oldugunuz birde kaç gün oldu durumnuz nasıl ,zorlukları nedir sezaryanın ? Geçmiş olsun, bebeğiniz sağlıkla büyüsün ⭐
Sevinc-Berke Melikesvm gözün aydin canım sağlıkla büyüt insAllah 🥰 benim oğlumda canımı çok yaktılar bu sontadan özelde yaptım bide şimdi 2nci gebeliğim bunda devlete gidiyorum devlette doğum yapcam Allah nasip ederse sontada işin nasıl oldu canım devlette mi yaptın doğumu canın çok acıdı mi 😔
Dareyn Melikesvm sezaryan dan sonra banyo nasıl yaptınız. Dikişlerinize suyun gelmemesi için ne yaptınız.
Melikesvm Gmzkyhn04 amın teşekkür ederım buqun 3gun oluyor Pazartesi günü dogum yaptım kendı ıstegımle sezeryan dogumda dogum anında hıssetmedım zaten ama dogumdan sonra uyusukluk gecınce agrıların cok oluyor oda bebegı görünce unutuyorsun zatwn
Melikesvm Sevinc-Berke sontayı uyusukken taktılar hıssetmedım cıkardıklarındada agrımadı hıc ınankı ama acılarım var dikiş yerlerı 😔
Sevinc-Berke Melikesvm Anladım canım gecmis olsun evet ağrı oluyor biliyorum geçecek ama çok zorlama kendini biseye teşekkür ederim yorumun için 🥰🌸
Melikesvm Dareyn dikiş yapmadı içi dikiş ama dışını estetık llarak dıkmıs nasıl bırsey bılmıorum. Hastane cıkıs gunumde yapıstırıcı sprey sıktı 3gun sudan koruyan banyo yapabılırsın dedı ben yınede poset bagladım dustan sonra ıyıce kurula dedı ama su degmemıstı zaten
MineLule İlk doğumum sezeryandı. Şimdi ikinci gebeliğimdeyim. İlkinde emzirmek çok sorun olmuştu şimdi nasıl olacak çok endişeliyim. Emzirmeyle ilgili yardıma ihtiyacım var.