Hamilebirisi_ Doktorum 36. Haftadan itibaren NST’ye alabileceğini önceki haftalarda doppler ile kan akımı ölçeceğini söyledi. 36 geç değil mi acaba? Çoğu kişi daha erken giriyor emin olamadım. Size de danışmak istedim kızlar 🤍🌸
Beyzan Hamilebirisi_ ultason muayenesi normalse ve sizin şikayetiniz yoksa geç değil ben 32 de girdim ama biliyordum sancı vs çıkmayacagini öyle yatıp beklediğim ile kaldım zaten ultason muayenesinde kalp atışı vs her şeyi normaldi
34_21_23 Hamilebirisi_ ay çok sıkıcı zaten nst yüzünden hastaneye gidesim gelmiyor bi bağladımı 40 dk sökmüyor benimkiler 🤦🏻♀️
Gul2528 Hamilebirisi_ benim doktorum34 te girecegimi söylemişti ama kasılmalar dan ötürü 31 de başladım ben eğer bir sikayetiniz varsa söyleyebilirsiniz doktora
Kivirciginannesi_ Riskli gebelerde daha erken bakılması tavsiye ediliyor . Ben 34 de başladım riskli idi . Sende bi sıkıntı yoksa zamanıdır geç de değil erken de
Byzayk0 Hamilebirisi_ Bende 36+2 haftalığım yarın giricem bir hafta sonra da çatı muaynesi yapacağını söyledi doktorum bence geç değil
MKrasnic Hamilebirisi_ benim 32′ydi aslında benim de şikayetim ve riskim yoktu çok şükür ama doktorlarımız herhalde daha önce karşılaştıkları durumlara ve randevularımıza göre ayarlıyor. Buna çok da takılıp düşünmeyelim. Şimdi 36+6′yız. Kısmetse cumartesi nstye gireceğim. Belki bu haftaya kadar girmesem de olurmuş ☺️
Serapveminikleri Hamilebirisi_ zaten ilk 33 gibi başlanıyor 2 hafta sonra çağırıyorlar oda 36 denk geliyor aynı şey yani takılma 🙏🥰