Ugurbocegim Canım bende pkoluyum bilmiyordum gecen sene Ocak ayında hamile kaldım hemde kazayla. Mart ayında kürtaj oldum pıhtılaşma sebebiyle maalesef. 6 ay korundum . 6 ay sonra denemelere başladık olmayınca doktora gittim pko olduğumu öğrendim şok oldum. Adetlerim cok düzenli hormonlarım yine öyle pko sadece ultrason görüntüsünde var . Ama şükürler olsun ki doktorum mükemmel bir insandı. Bana pkonun yararlarından bahsetti belki şaşıracaksınız ama bu illet hastalığın yararları bile varmış. Geç menopoz, rahim agzı kanseri diğer kadınlara göre cok zor yakalanma ihtimalimiz var mesela . Ve iyi bir tedaviyle 40 yaşında bile anne olma ihtimali. Herşeyin başı stres . Önce kafandan silip atacaksın dedi . Rahim filmi çektim . Stres yapma olmazsa gel 3 ay dene burdayım dedi. Rahim filmi çektim , sonraki ay kendiliğinden gebe kaldığımı öğrendim . Kilom da vardı , 5 kilo verdim ama kilo vermekten cok hareket edip beslenme düzenimi değiştirdim . Abur cubur çikolata falan yemedim . Düzenli uyku en önemlisi stres yapmadım . Cok şükür gebeyim. 10+5 günlük olduk bugün . Oksapar kullanıyorum