nurozcan Adaa8905 Adaa8905 belirti için çok erken ve herkeste değişiklik gösterir bu. Üzülmeyin olumlu pozitif düşünün hep. Bu haftalarda normal hayatınızdan hiç bi farkı olacağını düşünmüyorum ancak 8-10 haftadan sonra bulantılar başlayabilir belki. Hepimiz İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız ☺️
Ecenurcevik Adaa8905 her hamile kusucak belirti yaşayacak diye bişey yok ben ilk öğrendiğimde yoktu 6 haftalık öğrendim ben 10 haftam bittiğimde mide bulantım başladı koku hassaiyetım başladı benim arkadaşlarım hiç birini yaşamadı bünye meselesi
Jewerly Ilk hamileligimde 8 haftadan itibaren inanilmaz bulanti kusma koku hassasiyeti halsizlik vardı. Simdiki hamileligimde tek bir belirti yaşamadan 18 haftaya geldim. Herkeste belirti olmayabilir, birkac hafta sonra baslayabilir.
Cansel0694 Adaa8905 hic bir belirti yasamadan 16+3 e geldik 😁 oyle ki hala karnim bile yok oglusumu sadece ultrason da gorüyorum 🙂 bulanti kusma tiksinme meme hassasiyeti vs nedir bilmiyorum bir kerecik midem bulanmadi mesela her gebelikde farkli oluyor bi oncekinde mide bulantisindan su icemezdim öğürmekten boğazlarim yara olmustu öyle yani onun belirtilerle alakasi yok allah kucagina almayi nasip etsin takilma boyle seylere sen igneni ihmal etme cnm .
Gizemcetinn Adaa8905 canım 8 haftalık benim ama midem bulanıyor kusmuyorum bende sadece hemen yorgunluk ve baş ağrısı oluyor. Belirtiler kişiden kişiye bünyede bünyede. Değişiyor. Boşver ne güzel hafif geçireceksin demek ki 😊
Adaa8905 Kaya13 5.haftamda çok yoğun beyaz akıntım goguslerime el degilmiyordu şuan yine göğüslerimde var belirtiler hafif de bulantı