btlcnsu1 Merhabalar 24.haftamdayım fakat bu hafta karnıma siddetli ama kısa kısa kramplar giriyor. Bu normal mi ya da korkulacak herhangi bir durum var mıdır ?
Kamile71 btlcnsu1 bence yoktur aynı haftada bendede sancilanma başladı acile gittiğimde yalnızca parol yazdılar ultrasonda bı sorun görülmedi bı İki saat içinde geçiyorsa yalancı sancılar başlamış muhtemelen çok yorumlayın yatın dinlenin geçmezse acile gidin
Aynur-13 btlcnsu1 merhaba bende 23. Haftadayım ve dün bana da kısa süreli kramplar girdi bikaç yerde okumuştum yalancı sancılar başladığını endişe etmemem gerektiğini ama sizde içinizi rahatlatmak için bi doktora gidebilirsiniz
btlcnsu1 Kamile Hanım cok tesekkür ederim. Öyle saatler süren agrılar degil zaten en kötü ihtimalle öyle yapıcam
gulnihal89 Oturduğunuz ve yattığınız yerden çok yavaş kalkın. Ani hareket etmeyin. Ben anı kalkınca giriyo kramp. O yüzden çok yavaş kalkıyorum
btlcnsu1 Aynur-13 Yalancı sancıların bu kadar cabuk girebilecegini düsünmezdim. Doktorumla görüstüm zaten kontrolümüze daha 2 hafta oldugu icin gitmemi gerektirecek bir durum olmadıgını söyledi
Aynur-13 btlcnsu1 bende en erken 30da olur diye düşünüyodum ama vücut kendini hazırlıyor sanırım bende haftaya gidicem kontrole eğer dinlenince uzanınca geçiyorsa endişelenicek bişey yokmuş ilk gebeliğim o yüzden bende her an tetikteyim 🙈