Vakti-sukut1990 Asaf isminin yanına bir isim arıyorum önüne yada arkasına tek başına koymayı da düşündüm ama eksik mi kalır acaba .
Hazella Vakti-sukut1990 asaf emir , asaf eymen guzel olabilir ama soyadiyla uyumlu oluyosa tek koyulabilir
Aloneanqel Vakti-sukut1990 Ömer Asaf ya kusura bakmayın niyetim kötü birşey değil. Sadece merakımdan soruyorum. Neden asaf koyuyorsunuz? Bu aralar çok duyuyorum herkes koyuyor çok da eski bir isim , herkesin dikkatini çekmiş ama sebebi ne acaba 🙈
Vakti-sukut1990 Aloneanqel ya benim dilime söylemesi çok kolay ve kuşağıma hoş geldi çevremde de yok ama duydum yeni isimler çok dikkatimi çekmiyor bu sanki yıllardırdır kullanılan bir isimmiş gibi yakın geldi
Yaprakdokumusever Vakti-sukut1990 Bir çok isimle uyuyo ama bence farklı bişey koyun gerçekten 10 çocuktan 8 i asaf 🤷🏻♀️
Vakti-sukut1990 Yaprakdokumusever asaf dilime söylemesi çok hoş geldi eski bir isimmiş ama ben yeni duydum çevremde de kimsede yok emir eymen vs bunlarındaha çok koyuyorlar çevremde çok var bilemedim 🤷♀️