Mervekntrc Merhaba kızlar ya kafamı arkadaşım çok karıştırdı ikimizin de ilk hamileliği ama o çok kilo aldı ve karnı benden çok büyük ben 5 aylık hamileyim. Karın büyümem başladı ama gazla belli değil bu normal mi ?
Mrymonek Mervekntrc kişiden kişiye değişen birşey bu kıyaslama kendini kimseyle. Doktorun bebek için herşey yolunda diyorsa kilosu gelişimi iyiyse sıkıntı yapma 😊
Aloneanqel Mervekntrc canım ben 6 aylık hamileyken karnım yoktu. Kazak giyince görünmüyordu kışındı. 8 aylık olunca çıktı karnım. Ayrıca hamileyken 7 kg vermiştim. Herkes bir değil , herkes kilo almaz
midekoruyucu Mervekntrc gayet normal canım 🤗 kimisinin karnı geç büyüyor, hatta minicik göbekle doğuma giden var 🤗 benim 6ay bittikten sonra çıkmaya başladı 7,5 olduk tam gaz devam ediyor 🙈 çok hızlı büyüyor şu aralar karnım
Hfznihal Aloneanqel aynen bende bnm ilk hamileligim 8 aylık olana kadar göbegim hiç çıkmadı normal kilolusun hamile gibi durmuyorsun diyorlardı şimdi ler de çıktı biraz hala bilmeyen hamile demiyor
Sevgi_123 Mervekntrc Benimde 5 aylık günden güne daha çok büyüyor sıkıntı yapıcak bişi yok yani merak etmeyin
Kbrarz Mervekntrc canım kisiden kisiye degisir vucut yapisi farklidir herkesin.ben minyon tipliyim zayifim gobegim hemen cikti.veyahut zayif olup ic karni genis olup belli olmayanlarda olabiliyo tam terside olabiliyo.onun icin hic takilma bebegin saglikli olsun yeter🙏🏻😊
Mervehtp81 Mervekntrc valla millete bakmayin ben 7 aylık hamileyim dışardan karnım belli değil goten sen nasıl 7 ayliksin diyor bana 😂 o kadar memnunumki ne agirlastim nede yaylamda problem var nede çatlakların var cirlop gibi hamilelik millet kıskançlığına diyor boşverin ve keyfini surun 🤣