Ozgekin Hilaaall hastaneden eve gelince hemen yıkadık yaz çocuğuydu hergun yıkandı ama göbeğe dikkat etmek lazm😊
deletedmom351 Hilaaall 2 günlükken yıkadım canım göbeğinin düşmesini beklemedim ben zaten 4. Gün düştü göbeği.
Calasun Hastaneden gelince yıkanmıyormu 🤷♀️ Benim ilk çocugum bilmiyorum ama 4 tane yigenim var ablamlar hergün yıkadı krem sürdüler göbüşe bir sorun olmadi
Cesurunannesi Doğum eğitiminde anlatılan şöyleydi; eskiden göbek bakımını daha farklı yaparlarmış ama şimdi araştırmalar sonucu göbek düşene kadar sadece kuru tutulması gerektiği önemliymiş çünkü etrafında oluşan bakteriye bağışıklık kazanması içinmiş oyüzdende göbek düşene kadar banyo yaptırmayın diyorlar mecburi durumlar olursa onda da silerek göbeği ıslatmayacak şekilde olmalı diyorlar
humaninannesi61 Eve geldiği gibi yıkadım. Yağladım bir güzel. Göbeğine zaten alkol veriyorlar. Onu damlattım sürekli.
Hilaaall Elaali çok gecmış olsun biz daha kucagımıza alamafık açılmamiz var kehfini bekliyoruz beyimizin 😊
ebruaren Gobegı dustukten sonra yıkanmalıymıs.ha ben gobegını ıslatmadan yıkarım dersenız de olurmus eğıtımde oyle demıslerdı 😊