Umutozcan 7+2 haftalık hamileyim fakat dün hafif pembemsi bir akıntım oldu akşam üzeri de hafif kahverengi renkli çok az bir akıntı geldi, acile gittim doktor bir sorun yok dedi progeston kullan dedi ama daha önce deneyimleyen varsa yardımcı olabilir mi 🙏
Bhr0101 Umutozcan bende aynı şeyleri yaşadım iğne serum ve hap verdiler bikaç gün sonra lekem kesildi doktor yatacaksın demişti istrahat ettim
-Berna- Umutozcan 27 haftalığız hala kullanıyorum canım ben ağızdan alıyorum korkma Allah’ın izniyle birşey olmaz hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah 🙏
QOH Umutozcan bende regl gibi günlerce kanama oluyordu (progestan kullanmama rağmen)doğuma kadar kullanacaksın dediler.16. Haftaya kadar devam ettim.Kafama göre de bıraktım çünkü geçirdiğim günü hatırlamıyorum.Bana ağır geldi ilaç.Şükür artık kanamalarım olmuyor.Olursa tekrar almam gerekiyor o nedenle evde 1 paket hazırda duruyor.Kendini sakın üzme hamile kadınların gerçekten büyük bir kısmı ilk üç ayda kullanıyor.Şu an 20+ kanamam yok artık dikkat ediyorum.Çok geçmiş olsun sakın endişelenme bebeğin yerleşme kanaması da olabilir.Damla ya da lekelenmede korkacak bir şey yok çok gelirse acile gidip kalp atışı dinletrsin.
Elif-18 Merhaba geçmiş olsun öncelikle bende aynı şeyleri yaşadım ve progestan kullandım belli bir süre ben vajinal yolla alıyordum hergün sabah akşam ağız yoluyla yuttuğumda baş dönmesi yapıyordu doktorumda alttan almamı önermişti sonrasında
Umutozcan Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için dün acildeki doktora pek güvenemedim açıkçası kendi doktorum olmadığı için 🤦♀️
Bebegim0101 QOH malesef uzulerek soyluyorumki benim o pembe belli belirsz lekelenme yuznden kalp atisi durmustu 9 haftalıktı😓😓 oyuzden 1 damla lekelenme bile olsa ciddiye alınmalı ve ben gebeligimi daha kanda ogrenir ogrenmez progestana baslamstm
Deletedmom23234 Umutozcan Evet mutlaka kullanın ve mümkünse de ev işi vs. Yapmamaya çalışın bol bol dinlenin🤍
Umutozcan Kendi doktoruma da gittim bugün sıkıntı olmadığını söyledi bu akşam itibari ile başlıyorum vajinal olarak 🤦♀️ Allah yardımcımız olsun🙏
betulmudedibiri Umutozcan ben gebeliğimin 6-8. Haftalarında kullandım kasık ağrılarım sebebiyle, daha sonra 21. Haftada tekrar başladık şuan 26+3 üz hala vajinal olarak kullanıyorum.
Gizemcetinn Umutozcan bende kullandım önlem amaçlı vermiş zaten kesinlikle ihmal etme kullan bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor