nickneyime Merhaba 38 haftalık hamileyim bebeğimin ağırlığı 3800 olmuş. Herhangi bir sancım ya da açılmam yok doktorum normal doğuma sıcak bakıyordu ama bebek iri olduğundan omuz çıkığı olabilir doğumda, sezeryan yapalım diyor böyle bir durum yaşayan oldu mu
Zhrblt nickneyime ben öyle bi durum yaşamadım üstte kalson diye yazıyorum canım 😇 benimde 38 haftalık 3800 kilosu 😇 makat geliş hala ama sancılarım var baya sakıncalı olduğu için doktorum sezeryan olmamı söyledi yarın olcam inşallah bende aşırı heycanlıyım🙈🤷♀️
Sonay-34 nickneyime şimdi canım korkutmak istemiyorum belki sizde bişi olmayacak Allah yardımcı olacak . Çalıştığım yerde bir abimiz 5yıl önce falan bir çoçuğu oldu bebek iriydi 3600 ü geçmişti baya doğumda kolu çatlamışım çıkmışım şimdi yıllardır çocuk fizik tedavi görüyor .mesela iki elini havaya kaldıramıyor dedi biri yarım da kalıyor :(((( tabi belki senin açılman rahimin geniştir daha esneksindir belki bişi olmayacak ))))
Susamtanem2 nickneyime çatiya bağlı bence çünkü benim 3335 doğdu ona rağmen çatı mi Dr hatası mı bilmem köprücük kemigi kırık doğmuştu 😔 çok şükür biz fark ettiğimizde kendiliginden kaynamışti bile 28 günde bı de ultrasonda yanılma ihtimali var +- tam tutmayabilir kg düşükte olabilir yüksekte
nickneyime Sonay-34 Allah korusun yaa Allah bütün yavrulara şifalar versin. Bende uzun boylu bir insanım doktorum vücudun müsait normal doğuma ama böyle de bir risk var deyince endişelendim
Sonay-34 nickneyime şimdi o hanım efendi uzun değildi biraz da baya kiloluydu ama değim dibi doktorunuz en iyisini bilir
Nurrrr94 Tamamen çatınıza bağlı olduğunu düşünüyorum eskiler 4500 kg doğuruyormuş sadece bi tık zorlanabilirsin bend Esma tabi dr un gördüğü bir şey vardır onu bilemem
nickneyime Nurrrr94 evet bende kardeşimde öyle kilolu doğmuşuz biraz da genetik oluyor sanırım. Henüz çatı muayenesi olmadım bu arada
Aylin_dzgn Ben ikinci oğlumu 3650 normall doğum yaptım çok şükür bir sıkıntı yok ama doktorunuz başka bir şeyde görmüş olabilir tabi arafa birde 150 Gr fark var
Canipek7 [silindi] anladım o kadar dikkat ediyoruz ama bebek hızla kilo alıyor peki dedikleri kilodamı doğuyor acaba çoğu diyor dedikleri gibi doğmuyor diye.pazartesi gitmiştim 37 hafta 3300 kilo haftasını tamamlarsa daha alır gibi hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da
Minnakkannesi nickneyime bizde de aynı durum oldu ben normal yaptım 38 de doktorum bebek 4 kiloyu çok rahat geçecek zorlanırsın dedi açılmam sancım hiç yoktu hatta bebek bile dönmemişti ben beklemek istedim çünkü sezaryenden sonra çok zorlanan olmuş ve bebekte çok yan etkileri oluyormus doktordan çıktım iki gün sonra doğumum oldu şükür 4 kiloya varmadan rahatça doğurdum. Birde ultrason ile gerçek arasında 300 grama yakın fark edebiliyor
momof3 nickneyime Benim ikinci gebeliğimde 36. Haftada 3600 dü bebeğim 38 de 3800 olmuştu 39. Haftada 3960 gram dünyaya geldi normal doğumla.Sanırım 2. Doğum olduğundan doktorum sezeryan demedi hiç.Sadece bebek 4 kiloyu geçsin istemeyiz dedi
Det 4 kilo doğum yaptim ayrıca da ultrason en az 200-300 gram fazla söylüyor çatiniz müsaitse en kolay doğum kilolu cocugun doğumu oldugunu düşünüyorum 2.700 çocuk için 2 gün sanci çeken arkadaşlarm var çok şükür ben 4 saatte doğum yaptim cocukta gayretlıydı demekki 😂 birde kesi atiyorlar zaten biz doktorumla iyi bir ikiliydik doktorunuzu iyi seçin