Zeyno16 Çok duygulanyrm böyle hikayeleri okuyunca rabbim kimsenin kucağını boş bırakmısın. Bende mayısın 5inde evlendim 1hafta sonra hamile kalmışım. Eşim çok istedi ben erken düşünüyrdm ama Öğrendiğimde okadar mutlu oldumki. Şuan 6haftalğm bende kucağma alcağım günlerimi bekliyorum. ❤️
Asli2663 Nisanurr Rabbim size uzun huzurlu sağlıklı ömürler versin. Gözlerim de yaş okudum hikayenizi. Çok mutlu olun çok
ilaydanurhavvat Nisanurr ismen seni tanımasamda en azından fotonu görünce büyük bi aaaaa çektim. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah. Hamile kalma serüvenin brnimkine çok benziyor. Allah sonumuzu da benzetsin 🙏🏻❤️
aren6161 Nisanurr masallahh rabbm hepimize nirmal dogumu nasip etsn insallah saglicakla buyutun🤗😌 anali babali gusel gunlerini gostersin rabbm size bagislasn evladinzi
Gozdekaraca Nisanurr Gözlerim doldu Canım benim ne mutlu sana ❤️ Allah analı babalı büyütsün Canım benim
Kuzum Ben 32+4 haftalık olacağım ucak bileti aldım iki haftalığına memlekete gitcem inşallah sağ Salim gider gelirim 🙏🙏
Nisanurr SebineEliyevaMemmedova inşAllah canım benim sizlerde bir an önce alın kucaklarınıza hayırlısıyla 😍
AhmetPelinKl Nisanurr ayyy canım benim yaaa. Neyseki atlatmışsın sağlıkla kucağına almışsın yavrunu. Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşallah🙏