Damlaaykoc 39 haftaligim surekli olarak sancilarim var uyutmiycak derecede rahmime dogru oluyor sanci su gelmeden veya nisan filan dogum sancisi olabilir mi
minikserce00 Damlaaykoc evet olabilir kac dakikada bır geliyor bide sancı nasıl tarif edebilir misinız
Minikmucizemmm Damlaaykoc ben ilk oğlumu o şekilde doğurdum canım 39. Haftamdı ne nişan geldi ne de su direk sancım başladı bir gece önceden bacağıma bir ağrı girdi ertesi gün suni sancı bile almadan doğum yaptım hayırlısı 😊
Minikmucizemmm Damlaaykoc ve sancı belli aralıklarla kasıklara ve Rahime etkili bir şekilde baskı yapar ben sürekli evde dolanıp arada ılık suya girmiştim iyi gelmişti
evinsdr minikserce00 geceden beri bende de düzenli 5 dakikada gelen sırt ağrısı var bazende karnım ağrıyor sizce doğum sancısı olabilir mi 4 gündür günümden geçiyor doktor bugünlerde sancın olabilir dedi
Damlaaykoc minikserce00 2 saattir 10 dk bir geliyor sancilarim baya siddetli ama kisa suruyor rahmime baskı oluyor
minikserce00 evinsdr olabılır tabiki hastane yakınsa acile gidin eğer dayanırsanız ve geçmezse sabah doktorunuza gidin
evinsdr minikserce00 hastane 20 dakkalık uzaklıkta ama sırt ağrım var düzenli olarak ilk gebeliğim bişey bilmiyorum internetten gördüğüm kadarıyla haraket ediyorum
eesraadmr Sanki beni anlattın 39+3uyuyamyirum su nişan yok ama çok sık sancım geliyor sabahh gidicem bende doktora
Damlaaykoc Minikmucizemmm hastaneye gitsemmi peki yoksa beklesemmi biraz daha kisa sürüyor sanci ama baya şiddetli 8 9 dk hir vuruyor
Efuli21 Damlaaykoc büyük ihtimalle doğum kuzu hareket edince dinlenince dış falan alınca gitmiyorsa doğum diyorlar hep ama
Omerhatice Damlaaykoc olur tabiki benim öyleydi suyumu falan doktor patlattı hastanede düzenli sancilarim vardi 5 dakikada bir ama suyum gelmemişti gittiğimde 😊
Bencisuce Damlaaykoc tabiii ki.. Hem suyu hem de nişanı gelmeden sancıyla doğuma gidenler var. Önemli olan sancı aralığınız..