Msd26 Gamzecvk52 yani küvöze girmesi bu haftada cok normal azcık bile solunum sıkıntısı olsa alıyorlar haftası büyük bile olsa 35 haftalık bebeğin toparlanması cok daha hızlı oluyor merak etmeyin 🙏
Gamzecvk52 Ates21 ah bilmiyorum ki canım hastaneniz de varsa onlar söylüyor size siz de sorabilirsiniz
Sevinc-Berke Gamzecvk52 Geçmiş olsun canım bir an önce kavuşursun inşAllah pıtırcıgına 🤲❤️ canım benim bı sorum olacak benim ilk oğlum sontada canımı çok yaktılar özelde yaptığım halde uyuşturmadan taktılar şimdi tek korkum sonta devlettemi yaptın sontada ne hissettin canın çok acıyor mu 😔
Gamzecvk52 Sevinc-Berke özel de yaptırdım canım ben uyuştum öyle taktırdım asla izin vermedim çıkarken az birşey sinek ısırığı gibi oldu o kadar
Tugcekkkkk Gamzecvk52 ben de sizin gibi yeni sezaryen oldum 32+1de.oğullarım küvezde. Zaman durdu sanki aklım hep bebeklerde 🥺
Gamzecvk52 Tugcekkkkk çok şükür kuzum benimki yanıma geldi ama emmiyor çenesi güçlü değil şimdi de beni emsin sütüm gelsin diye uğraşıyorum bu gece çıkarmıyorlar
Selen37 Arkadaşlar hastaneye doğum parasını sordum dün spinal sezeryan 2500 epidurallı sezeryan 3000 dedi. Sezeryanda epidurale gerek var mı beni aydınlatır mısınız 😊
Sevinc-Berke Selen37 canım ben sezaryan oldum özelde spinal oldum ikiside aynı hemen hemen belden uyuşturma 🥰
Sevinc-Berke Selen37 bana kalırsa gerek yok bence ikisi belden uyuşturma çünku epidural de spinalde ben spinal oldum ve rahattı ayrıca baş ağrım vs. Hiç olma çok şükür.
BhrDnmz Gamzecvk52 ozelde olucam aslinda ama spinalden korkma sebebim uyanik ameliyat ortamini kaldirabilir miyim panik atagim oldugjdan bide omurilikten vuruluyo igne felc kalirim diye korkuyorum🤦🏻♀️😢
Sevinc-Berke Gamzecvk52 anladım canım evet çıkarırken bişey olmuyorda takarken beni mafettiler çok canım yandı korkuyorum devlette yapacam bunda uyuşturduklarinda istiycem insAllah dinler doktorum beni 😔😔 ondan sordum tekrar geçmiş olsun canım 🤲❤️
Tugcekkkkk Gamzecvk52 benim sütüm ilk iki gün gelmedi. Eve geldim sıcak bir duş aldım bir kase sıcak çorba içtim hemen geldi. İnşallah seninki de gelir