Hazalalp11 26+4 hamileyim dün doktorum bebeğimin 1 hafta geride olduğunu söyledi 900 gramdi sizlerin bebekleri bu süreçte kaç gram veya kilo bebeğime kilo aldırmak için ne yapmam gerekiyor
Fatma7666 Hazalalp11 havuç ,yoğurt, kefir,muz kuru yemiş,kırmızı et kivi,kaşar peyniri bunlar bebeğe kilo aldırıyor bunların tüketin düzelecek Allahın izniyle korkmayın sağlıkla gelsin güzel gelişsin inşallah 🥰🤲
Veraninannesi Hazalalp11 bebeğin 26 haftalık ken 850 gramdi doktorum normal dedi sizindedokturunuz bsiey dedi mi
Alize1 Hazalalp11 25 haftalıkken 745 gr di kilosu haftasına göre iyi dedi doktorum şuanda coraspirin kullanıyorum bebeğe giden kan akışı az olduğu için beslenemiuormus şuanda 26+2 deyiz kilosu kaç oldu bilmiyorum
Basceldan Merhabalar ayni seyi 26. Haftama daha yeni girdim bende 830 dedi bana da ve 25 haftayla uygun kilosu dedi ama bu bir sorun degil dedi bir hafta geride veya ileride olmasi gelisim geriligi degil neden doktorunuz bu sekilde soylemis ki direkt ben baska doktorada sordurdum beklenen kilo 800-900gr 1 kilo arasi siz saglikli olup olmadigina odaklanin cunku her bebek 3.500 kilo ile dogmak zorunda degil
Basceldan Alize1 bende de kan akisindan dolayi coraspirin kullaniyorum tansiyonlariniza cok dikkat edin sakin tuzlu yemeyin bende 26+2 yim suan 😍
Alize1 Basceldan ayniymisiz 🥰 tuzlu yemiyorum zaten tansiyonum da genel olarak düşük 11e 5 falan çıkıyor sadece kalp atışın çok yükseliyor bazen nedense doktor da hamilelikle alakalı değil dedi aynı anda baş ağrısı da oluyor birbirini tetikleyen başka bi rahatsızlık vardır dedi nörolojiye gitmemi tavsiye etti ama gitmedim daha