Nazifedeli Bizim 32+4 haftalik olduk hala dogum pozisyonu almadık normal mi acaba sizin bebekleriniz ne zaman dogum pozisyonu aldi ? Boyle giderse sezeryan yapilir dedi doktorumuz ? Hala dönebilir mi?
BusraUras Nazifedeli benim bebişim 24. Hafta kontrolünde tersti. 28.hafta kontrolüne gittiğimizde doğum pozisyonu almıştı. Son gün bile dönen bebekler varmış. Moralinizi bozmayın.
NeSeli_Biyolog Nazifedeli Biz 30. Haftaya giricez bir aşağı bir yukarı dönüyor. Tekmelerinden anlıyorum. Günlük yürüyüşü eksik etmeyin döner Allah’ın izniyle 😊
endobeybi Nazifedeli benim de 33.hafta makat gelişti. 35e kadar döndürme egzersizleri yaptım doğum pozisyonu alıp kanala girdi. Tabi ki kendi kendine de dönebilir ama ben şansa bırakmak istemedim. Bununla ilgili postum var bakmak isterseniz. Egzersiz videolarını paylaştım
birprensesvebirprensannesi Nazifedeli Yani çatı muayenesi elle alttan muayeneyse eğer bana sancım vardı bı ara yapılmıştı 🤷
NeSeli_Biyolog Ys35 büyük ihtimalle popo aşağıda donmemiştir. Tepikler aşağı doğru olunca popo geliş. Tepikler göğüs altına geçince baş geliş oluyordu ultrasonda.
NeSeli_Biyolog Ys35 Bizimki hiç durmuyor hep değişiyor ayaklar aşağıda olduğu zaman çok işkence oluyor bana 😂
NeSeli_Biyolog Ys35 Doktorum 32. Haftaya kadar doğum pozisyonu alması lazım dedi ama son dakikaya kadar bile dönen oluyormuş. Sizinki de dönmüştür inşallah
Emircan Nazifedeli 30. Haftada dönmüştü bebeğim 32 haftalık oldum gidicem bikaç güne bakalım ne durumda hic durmuyor yerinde 😌 ama oğlumu hatırlıyorum 32 haftadan sonra dönmüştü son anda bile dönebiliyorlar yeterki dönmek istesin:)
Gulyuksel55 Nazifedeli Bende dün gittim 30+1 haftalık olduk dönmemiş bebek doktor bana ben sana yer sil temizle bol bol eğil hareket yap demedim mi dedi gülerek yooo dedim o zaman şimdi diyorum bunları yap yoksa bebişin keyfi böyle iyi yatar durur dönmez bak dedi yani artık bol hareket eğil kalk yer temizle 🙈😂