saskinkadinn06 Sadiyy35 Aaa çok şükür olsun çok sevindim sizin adınıza inşallah sağ Salim alırsınız kucağınıza rahat bir hamilelik geçirirsiniz 🥰🙏🙏
Sadiyy35 saskinkadinn06 amin canım inşallah allahım sanada nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah
saskinkadinn06 Canannakdeniz Ya çok teşekkür ederim evet ister istemez o negatif insanın modelini bozuyor yalan değil 2 yılda 1 kez olup onu da kaybedip birdaha da olmayınca insan Ümit ediyor işte daha henüz olmadım ama çok acayip hissediyorum tarifi yok ve çok gariptir ki kafam da kurmuyorum bir beklentim de yok açıkçası hani hamileysem eğer çok çok sevinirim ama hasta olursam da böyle eskisi kadar yıpratacağımı düşünmüyorum kendimi çünkü hepsi Allahtan elbet bir zamanı var 🥰🥰🥰
saskinkadinn06 HafizeFatih Bende öyle düşünüyorum çünkü benim hastalığım bu kadar gecikmez hiç hep günün de ya bir gün erken yada en geç bir gün sonra olurum bakalım hayırlısı ile
Nigar22 saskinkadinn06 bende 3 gün geçti adetimden test yaptım negatif çıktı 5 gün sonra bir yaptım yine aynı 7 gün sonra yine yaptım aynı çıktı en son 11. Gün son bir kerede yapayım dedim yaptım 2 testimde pozitif çıktı şu an 25 haftalık hamileyim bendede belirtiler vardı hatta ağlıyordum neden belirtilerim var ama testte bişey çıkmıyor diye😀umudunuzu kaybetmeyin dikkatli olmaya çalışın ağır filan kaldırmayın zıplamayın inşallah istediğiniz sonuç çıkar🥰
Bfduam Nigar22 ya ne güzel sürpriz olmuş gözünüz aydın. Adete yakın yumurtlama olmuşsa hamile kaldınız da anca çıkmış olabilir mi testte? Ya da adet günleri veya gecikmesinde, buda bi ihtimal?
saskinkadinn06 Nigar22 Allahım kucağıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah 🙏 Ben maalesef değilmişim hastalandım dün akşam nasipte yokmuş🥰🥰
saskinkadinn06 HafizeFatih Vermeme gerek kalmadı dün akşam üzeri hastalandım nasipte yokmuş 🙏 Çok teşekkür ederim ama merak edip yazdığınız İçin 🥰
Sakinem212 saskinkadinn06 belki geç dönlenme olmuş olabilir 2 hafta önce 2 kez test yaptım negatifti ama en son martta adet olmuşum o kadar geçti yani olmadığımdan emşndim sağlık ocağına gitim adet olmuyorum söktürücü istedim bir tahlil allaım dedi çıktı 4 haftalık hamilesinix dedi ben şok hiçbir belirti yok üstelik ikinci gebeliğim benim belşrtiler 6 haftadan sonra başlıyor siz biraz daha bekleyim stres yapmayın Allah büyüktür.
saskinkadinn06 Sakinem212 Dün akşam üzeri hastalandım :) İlk geç bu kadar geciktiği için bir ümitti işte oda değilmiş zaten hayırlısı olsun
Sevdaelmc saskinkadinn06 adetten 4 gün önce kan verdim 0 dı adet günü verdim 19,51 inşallah vardır sizinde
saskinkadinn06 Sevdaelmc Yokmuş maalesef sizinde hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🙏
Canannakdeniz saskinkadinn06 ciddî neyse kuzum obur aya artık inşallah yılmak yok devam rabbim en kısa zamanda nasip etsin canım benim umudunu sakin kaybetme hiç beklemediğin anda gelicek 🙏🙏🥰
Nrshymn Benim kasīk agrim var acayip sizinde olemi.. adetime 4gunvar .. kan verdimnegatf cikti..pozitofe donermi
saskinkadinn06 Nrshymn Bende ilk hamileliğimde de diğer normal adet zamanlarımda da hep kasık ağrısı oldu, ama zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı ayırt etmek zor biraz ama inşallah döner 🙏 Kan testinizi ne zaman vermiştiniz ?