Svm_calk Arkadaşlar ben 31 haftalığım ve bugün doktora gittiğimde bebeğin ters olduğunu söyledi benim durumumu yaşayan var mı sonradan doğum pozisyonunu alıyor mu bebek.
Seymaay Svm_calk evet alıyor benimde o haftalarda dönmüştü bazısında doğum anında bile dönebiliyormuş
Minalya_2 Svm_calk bende 30 haftalığım 28 haftalıkken başı asağı pozisyondaydı bugün başı yukarda döner dedi doktor inşallah dönerler:)
Mdnyldz Svm_calk 35.haftamda dogum pozisyonunu aldı onun öncesinde tersti. Döner sizinde allahin izniyle merak etmeyin 🤗
123456789bahar Svm_calk 32 haftalık gebeyim bebeğim doğum pozisyonunu almış dedi doktorum bakalım hayırlısı herşeyin
mukaddesmasal Svm_calk benim 32 de tersttı 36 da gittim gene ters bu defa doktora gitmeden bilen bir kadına gittim düzeltti sağolsun 39 dayım doktor düzelmiş dedi beklemedeyiz şimdilik bakakım
mukaddesmasal Dilan33 yok doktor değil bu işten anlayan kişilerdir zaten ben iki gebeliğimde anlayan kadına gittim rahmim ters olmuştu duzelttı hamile kaldım aynı ayda
Svm_calk Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten içimdeki sıkıntı gitti inşAllah döner zamanla sizede Allah kolaylık versin rabbim bütün hamilelerin sağlıklı sıhhatli bebeğini kucagina almayı nasip etsin 😊🤗