Mirac2507 Dilek33 Cnm bisey sorcam şuan 30+4 haftalık gebeyim yani 7 aylik yarın kontrole gitcem bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gidiyo en son öyle demişti doktorum yarın gittiğimde nstye alırlar mı?
Dilek33 Mirac2507 canım pek fikrim yok ama her hangi bir şikayetin yoksa sancin yoksa almayabilir. Benim sürekli kasilmam sertlesmem olduğu için aldı erkenden heralde
Sereda AESahin evet öyleymiş Anne olmak bi o kadar zor bi o kadar da güzel bişy sırf görmek için hergün gitmek istiyorum🥰😔
Sereda 2_pamukannesii vardır doktorların bi bildikleri sancımız olmadıgından normal gittiginden almıyorlardır bence
Krtalzyn Sereda demekki bi sıkıntı görmemişler nw güzel ben 30 haftada başladım bundan sonra her gelişinde gireceksin dedi bakalım
Mirac2507 Dilek33 Şuan sancim falan yok çok şükür de yarın kontrole gidicem bakalm 30.haftadan sonra ne sıklıkla kontrole cagiriyo doktor acaba
EcemUgur01 Sereda 25-26 haftalıkken girdim ama rahatsızlanmıştım panik olduğum için nst ye almışlardı tabi oğlum vura vura düşürmüştü aleti 😆
Cemrece Melmur Ay yok 10 dk surdu 😁 Elime bi buton verdiler bebis hareket ettikce bas dediler agzima bi cikolata verdiler 😁 kalp atisi normal cikti agri da cikmadi sukur kolaydi yani simdi sirada cati muayenesi var bakalim o nasilll 🙈🙈