CansuCaTurkmen deletedmom42 ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım heyecandan ölücem 🙈🙈🙈🙈
Deletedmom15257 CansuCaTurkmen bebeğini düşün inşallah vardır ozaman istemsiz korkuyorsun ve kimseye diyemiyorsun 👼😍
Aylin01 CansuCaTurkmen silik çizgi çıktıysa mutlaka kanda çıkar ben hemen gitmiştim dayanamamıştım 1 kaybım oldu çünkü önceden tam umudu kestiğim an hayatıma girdi kızım 😊 allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗😍
CansuCaTurkmen Aylin01 inşAllah canım o kadar çok heyecanlıyım ki Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu 😌🌷💗
CansuCaTurkmen Deletedmom15257 aynen öyle canım sürekli hayırlısıysa olsun dedim şuan deli gibi hastaneye gitmek kesinleştirmek istiyorum ama bi kaç gün daha bekleyeyim🙈🙈
Babies16 Gebelik once kana sonra idrara gecer.idrarda cikan kanda hayli hayli cikar.ben adetime 5 gun varken ogrendim.silik cizgi cikti.kan verdim 25 cikti henuz cok cok yeniydi.suan 26 haftaligim cok sukur
CansuCaTurkmen Babies16 yarın ben hemen gideyim o zaman 🙈 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım🙏🏻🌷
Patito__ CansuCaTurkmen cnm bnde iki gn kala ilk evde yaptm silik cikinca gittim kan verdim 120 cikmisti
CansuCaTurkmen Patito__ canın hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim bende yarın gidip baktırayım o zaman🙈
Songulcuk27 Ben 3 gün geçikti yaptım tek çizgi çıktı doktora gittim dayanamadım kan testinde çıktı şuan 9 haftalık hamileyim anne olmak isteyen herkes anneliği tadar inşallah 😉😘
CansuCaTurkmen Songulcuk27 amin canım inşAllah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın🙏🏻💗🌷
sulenindunyasi Benimde adetime 3 gün kala silik çizgi çıkmıştı ertesi gün doktora gittim kan testi yaptırdım çıkmıştı🙏🏻
HicranKzn Canım ben adetime 10 gün varken test yaptım çoookkk uçuk belli belirsiz çizgi vardı. Telefonun kamerası ile yakınlaştırıp baktım o derece yani😁😁. Akşamına acile gittim kanda çıktı daha 1-2 haftalık dedi. Şuan 37 oldu kızım. Darısı sana inşallah 🌸🌼🙏🏼
CansuCaTurkmen HicranKzn ayy canım benim çok teşekkür ederim bende öyle fotoğrafınu çektim anne olan arkadaşlarıma gönderdim ben göremiyorum diye 😂😂 Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin kızını canım💗🌷
shdshntrk CansuCaTurkmen canım ben oldum 5 kasım diye gözüküyor hamileliğim ama ben 6 kasımda regl i oldum 😂😂😂
busra6161 CansuCaTurkmen silik çizgi gebeliktir hamilesn cnm okadar netim ben iki gebeligimdede adetime 4 gün kala yaptim ikisindede yok denecek sekilde czgi vardi küçük olduğu icin silik ckio
GecesMom Canım ben adetime 3 gün kala idrar testi yaptım net ikinci çizgiyi gördüm sonra hemen kan testi yaptırdım 597 çıktı :) belli oluyo yani ki silik çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir idrarda geç çıkıyo ama kanda %100 çıkar