Kestanesekeri Haticealt dün bana söyledi doktoru m kendini çok yormuşsun o yüzden rahim kısalığı başlamış progestan vardı yatıyorum şu an hiç kalkmadan haftaya tekrar gideceğim inşallah
Yenianneadayi2208 Haticealt evet oldu ilaç tedavisi ve istirahat ile yoluna girecektir inşallah. Tıp, teknoloji tedavi yöntemleri ilerlemiş durumda endişelenmeyin. Ama bol bol dinlemeniz gerekli. Alah yardımcınız olsun.
Haticealt aysenur280 bu normalde bakılan bir şey değil galiba bi belirti olursa bakıyorlar. Ben de arada vajinata baskı oluyordu
Babymomy Haticealt benimde oluyor sanırım bebek baskı yapar gibi geliyor bazen. Doktor kendi mi baktı siz mi söylediniz nasıl oldu yani benimde haftaya kontrolüm
Haticealt Yenianneadayi2208 amin inşallah çok teşekkür ederim . Sizin kaçıncı haftada oldu ve şu an ne durumdasınız
psychologist Haticealt nasıl fark edildi ağrı sancı mı oldu? Bende ondan şüpheleniyorum yürürken bile ağrıyor her şekilde 😢 pzt kontrolüm var
Haticealt psychologist ağrıyan yer neresi ben genital bölgede sağ sola dönerken ağrı değilde baskı hissediyordum . Yoksa yürürken falan bi problemim yok
Haticealt Babymomy siz şikayetinizi söyleyin gerekli görürse bakacaktır. Ben kendimi suçlu hissettim ama doktor kendini suçlu hissetme bu bazen oluyor hatta bazen genden bile gelebiliyor dedi
Haticealt Şeker yüklemesine geldim bu gün . Bir buçuk hagtadır yatakta sağ sola dönerken çorabımı giyerken falan bi baskı oluyordu. Onu söyledim önce ultrasonla baktı ordan göremeyince alttan bakto