Reyhandmrl Kızlar birkaç gündür mesanem Aşırı şişkin oluyor sürekli tuvalete çıkıyorum . Yaprkende aşırı ağrı oluyor . Böbreklerime vuruyor ağrısı. Mesanemin etrafı acıyor batıyor resmen doktor kontrolümede var . Benim gibi olan var mı daha önce . ?:(
Muratnannesi Reyhandmrl idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol su tüket. Ben 1 hafta acile gittim idrar yolu enfeksiyonundan 40 a çıktı ateşim muylaka doktoruna bilgi ver
Seyma46-46 Reyhandmrl idrar sırasında yanma varsa enfeksiyon olabilir. Onun harici bebek baskı yaptıkça sık sık idrara çıkma isteği oluyor.
mmk01 Reyhandmrl kaç haftalıksın bnmde alt karnım çok şiş sanki saatlerce israrımı tutmuşum gbi ama WC ye gidincede bişey yok
Reyhandmrl Muratnannesi su içtikçe patlatacak gibi oluyor . İnşallah geçici birşeydir. Ulaşabileceğim bi doktorum yok maalesef acile gidicem direk. :(
Reyhandmrl mmk01 21 hafta oldu canım ishalde var bunlarla beraber bu haftaya girince birşeyler olmaya başladı anlamadım ki :(
Nilerkanc Reyhandmrl Yüksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olmuşsunuz hatta ielrlemis bile olabilir lütfen acile aksatmadan başvurun bu dönemlerde önemli biliyorsunuz ki 😊