Zezell Nevindavsan Bende aynı içerik enox kullanıyorum..her yerim morardı sende nasıl..bu arada coraspin de kullanıyorum
Nevindavsan Zezell bende gobekten vuruyorum corasprinde kullanıyorum morardı heryer im sen kaç haftalık hamalesin nekadar kullanacaksın
Zezell Nevindavsan 8+3 haftalık doguma kadar dedi doktor ..Ama 3 gün önce kan şeklinde lekelenmem geldi doktor bırakmami istedi coraspini
Nevindavsan Busranurkrts bende 6+3 canım bakalım daha önce 2 bebeğimi kaybettim 10 haftalikken yaşayan 2 oğlum var bakalım bu sefer inşallah bişey olmaz
Nhrdrn85 Haftadayim 0.4 luk vuruyorum her aksam , carsamba dogum yapicam o yuzden bugunden itibaren birak dedi dr vurmayi.son 2 gun yapilmiyor dogumdan once. Ignenin havasi cikarilmis zaten sizin cikarmaniza gerek yok sakin cikarmayin ilaci bosa atmia olursunuz.morarmamasi icin hergun ayri hizadan yapin sag sol ve ovalamayin.benim gobegim cok az morardi bunyeye gore degisiyor galiba.
Nevindavsan Zezell Nhrdrn85 ben bide clexane kullaannler in normal doğum yapamadığını okumuştum bi yerde sana bişey dedimi doktorun canim
FerhanSerkanEilmez Boşluğu tiske vurarak yukarı çıkarıyorum ve havayı çıkartıyorum Zaten iğne vurma uslübu bu o zaman morarma olmuyo
Zezell Nevindavsan Inşallah canım birşey olmaz .36. Haftada bırakacaksın dedi..ben sormadım oda birşey demedi..düşüklerin nedeni ne kaçıncı haftalarda oldu
Nhrdrn85 Nevindavsan genellikle kan sulandiri kullananlara sezaryen oneriyolar ama dr istersen normal de yapabilirsin dedi bana.ben daha once kayiplarm oldugundan riske atmak istemedim sezaryen olucam.
Nevindavsan Zezell 10 haftalık ıkiside durdu kalp atışı nedenine 3 aydan az durduğu için kalp atışı bebekte biz özür durumu vardır muhakkak dedi doktor o yüzden oluyorlarmis bu gebeligimde hiç tahlil falan yapmadan başladı kan sulandirici geç olmasin dedi